Durzy Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października Cześć, Do sprzedania mam trochę różnych rzeczy, może komuś się przydadzą.Koszt wysyłki - 12 zł Inpost, podbierak 20 zł kurier lub poczta 1. Torba EVA z Aliexpress - 44 zł Torba nowa, okazała się za mała (wymiary podane na Aliexpress były zawyżone).Wymiary wewnętrzne rzeczywiste 46 x 25 x 23 cm 2. Torba transportowa - 44 zł Torba nowa. Jak wyżej, okazała się za mała na moje potrzeby.Ma podgumowane dno, ścianki wzmocnione pianką. Wchodzi do niej 5 pudełek Plano 3700.Wymiary rzeczywiste wewnętrzne 36 x 28 x 24 3. Plecak taktyczny + saszetka na dokumenty (system Molle) - 79 zł Wszystko nowe.Wymiary plecaka 50 x 30 x 16 cm 4. Zestaw narzędzi Booms - 79 zł Akcesoria nowe. Bardzo dobre produkty jak na Aliexpress. 5. Podbierak uniwersalny FOX - 79 zł Podbierak nieużywany.wymiary 60 x 60 cm, długość 210 cm 6. Plecionka 9cio splotowa 60 lbs, 300 m - 29 zł Nowa plecionka Angryfish AGWX9 - 60 lbs, 0,33 mm, 300 mTrochę przesadziłem z grubością , będzie dobra na sumyWg mnie jedna z najlepszych plecionek na AliExpress. Używam na Wiśle i złego słowa nie powiem.Trochę przegrubiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekk Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października poproszę nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi