Maly69 Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października jak w tytule szukam blue rapid 2.75 do 28g NZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października Niby mam tego 3m do 28g i New Zeland jak diabeł...tyle, se stan taki sobie a do tego sentymentalne podejście do kija więc tanio nie będzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października Mam 2,75 ale do 35 gram.Wykonanie - Pstrągman.U mnie rywalizuje z Lunamisem więc mogę rozważyć sprzedaż. tomaszek11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Mam na sprzedaż spinning na tym właśnie blanku, którego szukasz - CD Blue Rapid 2,75m, 17lb, 7-28g.Jeszcze z pracowni XRods, z oryginalnym pokrowcem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi