platynowłosy Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października Szanowni Panowie z Wawy.Organizuje fetę urodzinowa dwojga starszych osób. Ilość gosci: ok 12 szt. Preferowane jedzonko to pizza, sushi, grillowane mięso, szaszłyki, oczywiście steki no i bezmięsne dania. Szerokie spektrum, no nie? Szukam restauracji w Wawie, znalazłem kilka, lokalizacja ok, menu fajne, ale opinie.. momentami masakra.. chodze co najwyżej do Nero, lub baru mlecznego na ul Grażyny, wiec...towarzysze po kiju, pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października Dawna Syrena "Pod rurą". Aktualnie całkiem fajna grillowa knajpa nad Wisłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października Browary warszawskie, Koszyki w obu miejscach wybór ogromny. Banjaluka, Dubrovnik. A i w legendarnej Mozaice dobrze się zje. Jest teraz tego od metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października W zeszłym roku turystycznie zwiedzaliśmy większą grupą stolicę. Jako pozamiejscowy polecam Podwale 25 Kompania Piwna. Każdemu z nas się tam podobało. Sushi nie ma ale reszta jest. Fajny klimat. PS. golonka petarda ale raczej na dwie osoby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października Trochę pod Warszawą -> https://menu.theefendi.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października Rozstrzał masz spory , wiem że dużo ludzi organizuje imprezy rodzinne w Ząbkach "Na Skrajnej". Raczej kuchnia polska plus dziczyzna i dania sezonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 9 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października Dzięki Panowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Polecę ,,ale wino" na mokotowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra The Sidewinder Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października (edytowane) Byłem 3 dni w WWA nad wisłą za kleniem ekipąByliśmy w takiej doje-nej a la knajpieKlimat rodem z cyberpunk'aNazwy nie pamiętam, ale lokacja kocurTzn tam chyba było kilka stref w jednym budynkuByłem nieźle zjarany zielskiem, ale dobrze pamiętam Tam chyba z zewnątrz było wszystko oszklone Na parterze, niedaleko jakiegoś chyba uniwersytetu albo uczelni Choć tyle się wtedy działo, że mogę coś mylić Edytowane 11 Października przez Umbra The Sidewinder 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Imponująca historia, a jaka przydatna! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października (edytowane) Nie znam knajp, gdzie jest wszystko, ale mam kilka opcji do polecenia. Sushi - Kiku na pl. TeatralnymKuchnia śródziemnomorska - Si na pl. Bankowym Swojskie żarcie, w typie góralskiej chaty - Karczma Sielanka przy ul. Kajki (Wawer)Dziczyzna - Dziupla w TruskawiuBurger - Bydło Powidło przy Kolejowej Edytowane 12 Października przez Dziad Wodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Byłem 3 dni w WWA nad wisłą za kleniem ekipąByliśmy w takiej doje-nej a la knajpieKlimat rodem z cyberpunk'aNazwy nie pamiętam, ale lokacja kocurTzn tam chyba było kilka stref w jednym budynkuByłem nieźle zjarany zielskiem, ale dobrze pamiętam Tam chyba z zewnątrz było wszystko oszklone Na parterze, niedaleko jakiegoś chyba uniwersytetu albo uczelni Choć tyle się wtedy działo, że mogę coś mylićJesteś pewien, że to były trzy dni i do tego w Wawie? Przez dno butelki wszystko wygląda jak by było oszklone 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra The Sidewinder Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października (edytowane) Jesteś pewien, że to były trzy dni i do tego w Wawie? Przez dno butelki wszystko wygląda jak by było oszklone Tak, jestem pewien Później mi zdjęcia pokazywali A alkoholu nie tykam... szkodzi wątrobie Jedynie od czasu do czasu whiskey Imponująca historia, a jaka przydatna!Dzięki Polecam się na przyszłość Edytowane 12 Października przez Umbra The Sidewinder 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi