Durzy Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października Cześć, Po ostatnich porządkach uzbierało mi się trochę przynęt, których raczej nie będę używał.Na sprzedaż trafia to, czego przez ostatni rok, a nawet dłużej, nie używałem. Część druga i kolejne za parę dni Koszt wysyłki - paczkomat InPost 12 zł 1. Savage Gear Trout line thru 25 cm, 2 sztuki - cena 99 zł za zestaw Przynęty nowe, jeden Trout SS drugi MS. 2. Savage Gear szczupaczki - cena 59 zł za zestaw Większy ma 25 cm i 105 gramów wagiPrzynęty moczone 3. Savage Gear Roach line thru - cena 79 zł za zestaw Przynęty moczone.Jedna guma wersja SS, druga MS. 4. ABU Svartzonker McMio - cena 89 zł za zestaw Przynęty moczone, mogą posiadać ślady od przewalania w pudełku.Waga 85 gramów 5. ABU Swartzonker McPike 18 cm - cena 32 zł za zestaw Gumy nowe 6. ABU Svartzonker McPike 21 cm - cena 79 zł za zestaw Gumy nowe 7. ABU McPike 21 cm + kopyto Relax 23 cm - cena 26 zł za zestaw Gumy z wkrętką, moczone 8. ABU Svartzonker McRubber Tail 34 cm - cena 39 zł za zestaw Gumy nowe 9. Jerki Rudi 155 - cena 79 zł za zestaw Jerki używane. Robione na zamówienie, są sporo cięższe od standardowych (biały 115 gramów, pomarańczowy 105 gramów)Pracują bardzo podobnie do Piranii Melka. 10. Jerk Sebile 17 cm - cena 29 zł Używany, wersja suspending. 11. Jerki różne - cena 49 zł za zestaw Używane - Savage Gear Freestyler- CF Lure z Aliexpress tonący- CF Lure z Aliexpress tonący- Wobki Kamilki jerk tonący- Sebille Liples Glider 13 cm tonący- przerobiony na jerka Jaxon Karaś 11 cm (chodzi podobnie jak Fatso od Salmo) - ten jest gratis 12. Jaskółki Lunker City 22 sztuki (nowe) - cena za zestaw 55 zł Wielkość chyba 4,5" (na zdjęciu jest linijka) 13. Woblery bezsterowe - cena 59 zł za zestaw Woblery nowe, kupione tutaj na forum dawno temu. Nie pamiętam kto je robił. 14. Zestaw gum (nowe) - cena 34 zł za zestaw 15. Zestaw gum (nowe) - cena 45 zł za zestaw Sicario mają 18 cm 16. Dragon Fatty 12,5 cm (nowe) - cena 19 zł za zestaw 17. Swimbait z Ali 23 cm, 150 gramów (nowy) - 39 zł Wzorowany na Sebille Magic Swim. 18. Swimbait z Ali 22 cm (nowy) - 19 zł Ciekawa konstrukcja, ma wymienne ogony i wyjmowany ster. 19. Swimbait Bearking z Ali (nowy) - cena 24 zł Mam inne kolory, chodzą naprawdę dobrze. 20. Jigi i mandule (nowe) - cena 19 zł za zestaw 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października (edytowane) Poproszę 5, 14 i 16 i podsumowanie na PW Edytowane 9 Października przez ObraFM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraken Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 13 - to boleniowe? Rezerwa do czasu odp - jeśli tak, poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00per Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 12 poprosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 9 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 13 - to boleniowe? Rezerwa do czasu odp - jeśli tak, poproszę Wyglądają na boleniowe, ale nie chciałbym wprowadzić Cię w błąd.Kupiłem je parę lat temu i nie mam pojęcia jak pracują ani na ją rybę były przeznaczone. Może któryś z Kolegów z forum rozpozna twórcę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noro85 Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2 i 13 jeśli wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraken Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października Wyglądają na boleniowe, ale nie chciałbym wprowadzić Cię w błąd.Kupiłem je parę lat temu i nie mam pojęcia jak pracują ani na ją rybę były przeznaczone. Może któryś z Kolegów z forum rozpozna twórcę? Ok, wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 9 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2 i 13 jeśli wolne 13 poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 9 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października Po pracy ogarnę maile i wyślę wszystkim dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał 1982 Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 13 - twórcą jest Pele 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier82 Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 3 jaki rozmiar i waga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 9 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 3 jaki rozmiar i waga? 18 cmSS - 80 gramówMS - 86 gramów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 10 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2 i 13 jeśli wolne Czy sam zestaw nr 2 wchodzi w grę jak 13 jest niedostępna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert1164 Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Poproszę zestaw 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi