Azterias Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października Cześć, Aby zrealizować inne plany wędkarskie, mam do sprzedania: 1) Kołowrotek Penn Slammer 260 – legendarny model, którego chyba nikomu nie trzeba przedstawiać. Sprzęt znany z niezawodności i mocnej konstrukcji, idealny do cięższych zestawów i łowienia drapieżników. Na szpuli nawinięta świeża plecionka Hype Tackle 0,18 mm, gotowy do wyjścia nad wodę – nie trzeba już nic dokładać. Kupiłem go tutaj na forum, ale okazało się, że mam już bliźniaczy kołowrotek do tego samego przeznaczenia, więc ten stoi i się marnuje. Stan bardzo dobry, wszystko działa jak należy – płynny hamulec, nawój jak na Penna bardzo dobry, zero luzów.Cena: 250 zł + koszt wysyłki (paczkomat lub kurier, wedle życzenia). Jak ktoś szuka solidnego kołowrotka, który posłuży przez lata – to naprawdę warto. 2) Kij na blanku Canadian z pracowni Matuszewskiego FC – długość 3 m, ciężar wyrzutowy 8–25 g. Prawdziwa boleniowa armata, zrobiona z myślą o dalekich rzutach i pewnym holu nawet najbardziej rozbujanych bolków. Blank pracuje pięknie – szybki, ale z odpowiednią rezerwą mocy, która daje pewność przy nagłych odjazdach. Uzbrojenie na przelotkach Fuji, więc jakość i trwałość na najwyższym poziomie. Kij robi wrażenie nie tylko wizualnie, ale przede wszystkim w akcji – świetny do łowienia z brzegu, zarówno na rzekach, jak i dużych zbiornikach.Cena: 650 zł + koszt wysyłki (kurier). 3) Multiplikator Daiwa ST 20 Japan. Multik posiada widoczne ryski i ślady użytkowania, ale jest w pełni sprawny i gotowy do pracy. Moim zdaniem wystarczy go tylko przesmarować, by chodził lekko i płynnie. Solidny sprzęt, można powiedzieć, że vintage. Cena: 199 zł + koszt wysyłki. 4) Colmic SPIN-Tek – długość 2,7 m, ciężar wyrzutowy 20–60 g. Idealna pod szczupaka, poradzi sobie z przyłowem sumka. Dynamiczny – wystarczająco szybki, by pewnie zaciąć, ale z mocnym dolnikiem, który bez problemu poradzi sobie z przyłowem. Dobrze sprawdza się przy cięższych przynętach: gumy, woblery, wahadłówki. Stan bardzo dobry, zadbany, bez uszkodzeń.Cena: 150 zł + koszt wysyłki (lub kurier). 5) Mix gum na sandacza, „sałatka sandaczowa”, kupiona tutaj na forum. Zestaw zawiera różnorodne gumy w różnych kolorach i rozmiarach, które sprawdzają się świetnie na sandacza w różnych warunkach. Cena: 80 zł + koszt wysyłki (paczkomat lub kurier, wedle życzenia). Link do zdjęć (nie mogłem wstawić już więcej załączników): https://limewire.com/d/x8gR1#rDDy23FMeE 6) Mikado Black Draft Picker – długość 2,4 m, do 40 g ciężaru wyrzutowego, w układzie 2+3. To fajny, lekki kijek bardzo polecany do technik takich jak the method czy bombka. W 100% sprawny, używany, ale zadbany – widać drobne ślady użytkowania, jak mikroryski na blanku, które nie wpływają na działanie. Kij pewnie sprawdzi się w łowieniu białorybu (lin, karaś, leszcz, karpik). Cena: 119 zł + koszt wysyłki (kurier). Link do zdjęć (nie mogłem wstawić już więcej załączników): https://limewire.com/d/WqJ9e#IDjmxOFjl7 7) Mix - wszystko leży nieużywane, niech skorzysta. Cena: 99 zł + koszt wysyłki (paczkomat lub kurier, wedle życzenia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekk Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października POPROSZĘ 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azterias Opublikowano 9 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października POPROSZĘ 7 7 dla Ciebie - reszta priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekk Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 7 dla Ciebie - reszta priv. Jak by coś jestem również zdecydowany - możesz podać nazwę modelu tych przyponów ?? To są sztywne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azterias Opublikowano 10 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Wysłałem dane do Mirka, czekam na wpłatę. Tak, to są bardzo sztywne przypony - Titanium Tytan. Aktualizacja: Pozycja 2) Kij na blanku Canadian z pracowni Matuszewskiego FC - sprzedana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi