hela Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października Witam, mam na sprzedaż: 1. wędkarską kurtkę docieplającą SIMMS EXSTREAM HOODY rozmiar XL, kolor czarny, stan dobry szerokość od pachy do pachy 63 cm długość 70 cm cena 210 zł plus wysyłka 19 zł InPost 2. wędkarską kurtkę docieplającą ORVIS rozmiar XL, kolor szary, stan bardzo dobry szerokość od pachy do pachy 63 cm długość 68 cm cena 130 zł plus wysyłka 19 zł InPost bez rezerwacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października Prosze ocieplacz Orvisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hela Opublikowano 9 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października nr 2 dla kolegi Marek1969, szczegóły na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października jak by coś nie poszło to drugi do orvisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października (edytowane) Pytałem o nr 1, ale się pomierzyłem i będzie brakować cm... Edytowane 9 Października przez foxy77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi