Pawgas Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Mam kilka 12 i teraz chciałbym uzupełnić pudełko o mniejsze. Najchętniej tonące. Stan do łowienia nie do kolekcjonowania. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laluś Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Mam 4 nowe dorado blik 8.5 cm w rzeczywistości 7.5 cm w kolorach: bro, gro, sro, rhp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 10 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Mam 4 nowe dorado blik 8.5 cm w rzeczywistości 7.5 cm w kolorach: bro, gro, sro, rhp.Dziękuję ale szukam Salmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Valentino Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Mam trzy Slidery 10 cm pływające i tonące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi