erqgth Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Witam. Może komuś zalega tytułowy multiplikator ewentualnie rozważę inny sprzęt podobnej klasy z podobnym nawojem, który ogarnie komfortowo przedział 7-30g. Góra jest mniej istotna, może nawet 100 ogarniać ważne żeby komfortowo startował od 7g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Jeśli kolega reflektuje to mam w wersji XHL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 10 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października (edytowane) Dzięki ale udało się nabyć tą wersje, którą chciałem.Temat nieaktualny Edytowane 10 Października przez erqgth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancio Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Jeśli kolega reflektuje to mam w wersji XHL.Kolego, a oznaczenie XHL co oznacza...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Kolego, a oznaczenie XHL co oznacza...?Przełożenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Kolego, a oznaczenie XHL co oznacza...?Chodzi o wyższe przełożenie multiplikatora. Marka i model ten sam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi