kowal88 Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Cześć nie wala się komuś w/w wędka? Wysłane z mojego 23124RA7EO przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Musisz wpisać konkretny model bo trochę ich jest. Sam byłem szczęśliwym posiadaczem jednej wersji która robiła u mnie od 10 do 70 gram. Skończyła w drzwiach auta a chińczyk za dużo sobie życzył za górny skład i dolnik leży gdzieś zapomniany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Tomasz, napisał byś jaki model używałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal88 Opublikowano 10 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Najchętniej S652ML ale rozważę i inne [emoji6] Wysłane z mojego 23124RA7EO przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Tomasz, napisał byś jaki model używałeś?BSC682MH 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi