Cyprek Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Czołem forum. Po przejrzeniu kolejnych szafek znalazłem nieco naprawdę fajnych przynęt, z których sporo przywiozłem z USA kilka lat temu. Ja od dawna łowię na UL, SUL i muchę więc te przynęty są mi zbędne. Do kupienia są: 1) Wobler Smithwick Ellite 8, 14 gram, 11 cm. Baaaardzo dobra przynęta na Nasze szczupaki i sandacze. Za wobler 25 zł 2) River Baits Fury 7cm, 6g - 15 zł 3) Wahadłówka Fladen Realistic Flutter - 8 zł 4) Blacha na bassy, choć u nas sprawdzi się genialnie na szczupaki - Booyah Blade 1/2 ozMogę ją gorąco polecić. Za nią chciałbym 25 zł 5) Booyah Melee 10 g - kolejna bardzo fajna przynęta na bassy która u nas genialnie sprawdzi się zarówno na szczupaki, jak i sandacze. Za nią 25 zł 6) Booyah Covert Series 14 g.Jak wcześniejsze przynęty Booyah - super na nasze zębate. 30 zł 7) Wobler sandaczowy Smithwick Deep Rattlin Rogue, 15 cm Za niego chciałbym 25 zł 8) Muchy Tubowe Fladen - 10 zł 9) Booyah Pikee - za nią 35 zł 10) Wobler MRM Ważka. Nieużywany. 25 zł 11) Kolejny wobler marki Smithwick - model Rattlin Rogue o długości około 9 cm. Fajne szczupakowe kolorki. Za niego 20 zł 12) Zestaw woblerów w pudełku. Jest tu miedzy innymi Wobler BigFish - całość 70 zł 13) Kolejny zestaw wobków. Za ten 60 zł 14) Ostatni zestaw woblerów - w sam raz na okonie, klenie. Za niego 70 zł. Wysyłka najlepiej Inpostem - przy większej ilości przynęty w gabarycie A wyjdzie 17 zł, ale mniejsze ilości na bank wejdą w paczkę Mini za 12 zł.Pocztą powinno wyjść około 14 zł - paczka zwykłą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października CześćPoproszę:3) 4) 8) 9) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października CześćPoproszę:3) 4) 8) 9) Będzie Pan zadowolony. Sam planowałem zabrać wszystkie Booyah, ale brakło czasu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi