Konrad31 Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października (edytowane) Cześć, posiadam na sprzedaż 3 woblery Morel-team 8cm tonący,5cm tonący,3.5cm pływający (2 są nowe jeden kilka razy nad wodą), oraz zestaw około 130 muszek głownie nimf(Przestałem łowić na muchę i mi zalegaja). Cena Woblery 250 zł Nimfy 200. Edytowane 10 Października przez Konrad31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hektor7901 Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października (edytowane) .............. Edytowane 10 Października przez hektor7901 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października czołem,nimfy są w dwóch pudełkach, tak?co to za pudełka?cena z pudełkami, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad31 Opublikowano 10 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Rezerwacja morel dla Hektor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad31 Opublikowano 10 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Pudełko nie jest do sprzedania, mogę dorzucić jakieś inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad31 Opublikowano 11 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Woblery wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad31 Opublikowano 11 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Nimfy sprzedane dla Konstanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad31 Opublikowano 12 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Zostały Woblery. Aktuazlizacja Ceny 220zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi