Olsztynteam Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Cześć do sprzedania mam storma 2T 9.9kw największa możliwa moc bez patentu , krótka stopa , silnik w stanie bdb pali od strzała w zestawie linia paliwowa zbiornik i 2 śruby napędowe ,możliwość sprawdzenia na wodzie w Olsztynie , cena 3100zl , ewentualnie + wysyłka paletowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankaraś Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Cały czas kusi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Jaka waga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Wystaw na fb na grupie Storma.Za taką cenę pójdzie w 3 minuty.Gdyby nie to, że w lutym kupiłem nowego, to bym go kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzytkownikcasta123 Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października rezerwacja jesli jest taka opcja? pisałem na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 12 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Cześć panowie dam znać po 10 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 12 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Silnik sprzedany dziękuję za zainteresowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi