Androctonus Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Cześć, jako że trzeba sprzedać zalegające rzeczy postanowiłem w tym wątku sukcesywnie i skrupulatnie dodawać nowe rzeczy. Za dużo wszystkiego zbyt mało czasu. Wszystkie multiplikatory są od nowości u mnie. Jestem pierwszym właścicielem. Pudełka oczywiście są. Dodatkowe zdjęcia oczywiście na maila podeślę. Technicznie bez zarzutu . Nigdy nie były katowane. Dbam o sprzęt. Jedynie model 301 ma 2 malutkie zadrapania. Wizualnie uważam bez zastrzeżeń. Gwarantuje bezpieczne zapakowanie. Plecionki na multikach zostają. 301 - Daiwa Jbraid 8x/0,24 multicolor201 - Daiwa Jbraid 8x/0,20 300il - Spiderwire 8x/0,23 201 - 450301 - 550300 - 200 Wysyłka za pośrednictwem Poczty Polskiej. Tego samego dnia wysyłam jak pieniądze wpłyną na konto. Kontakt poprzez komunikator. Zdjęcia w załączniku. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geciowy Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Wezmę 301 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geciowy Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Nie jednak nie, źle doczytałem. Mój błąd zwalniam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października (edytowane) Poproszę o lepsze fotki 300ilI rezerwację Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 11 Października przez Tomasz eS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Drugi do curado 300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 11 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Trochę enigmatycznie opisałem wyżej wymienione multiki. Do sprzedania są: Curado 201 - 450Curado 301 - 550Dragon HS300IL - 200 Dodam, że wszystkie multiplikatory są u mnie w pokrowcach. Do cen należy dodać koszty wysyłki Pocztą. Ale to możemy się delikatnie dogadać Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haukii Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Gdzie można osobiście odebrać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 11 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Gdańsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Poproszę o lepsze fotki 300ilI rezerwację Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDzięki ja odpuszczam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października (edytowane) Nie doczytalem myslalem ze to curado na prawa reke heh Edytowane 11 Października przez TAJMIEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 11 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Curado 201 - 400Curado 301 - 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Cześć curado 201 z jakim przełożeniem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 11 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Cześć curado 201 z jakim przełożeniem ?6.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kebap Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Jaką gramaturę obsłuży Curado 201? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kebap Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Czy grzebane było w 201? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 12 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Maksymalnie rzucałem 80g. Nie był rozkręcany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Poprosze 201 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 12 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Curado 201 nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 12 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Ostatnia obniżka: Curado 301 - 480Dragon hs300il - 180 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karoln Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Poproszę o dodatkoe fotki 300ilI rezerwację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi