Konrad31 Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Witam, szukam dobrego i sprawdzonego serwisu do silników elektrycznych, odnośnie do tematu mój haswing po 4 latach zaczął pływać tylko na max prędkości w przód i tył,brak w nim płynności i możliwości pływania wolniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października (edytowane) Jak miałem Osapiana to naprawiałem go w https://mc-sklep.pl/serwis-silnikow-zaburtowych-pm-8.htmlMoże nie od ręki ale naprawy były skuteczne.Możesz zapytać w Wodomani jeszcze. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Października przez GregorS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad31 Opublikowano 11 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Dzięki za info ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi