trout master Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Przeszkadza mi to bo przerzucam z miejsca w miejsce. Kto chce zapraszam do zakupu. 1. Pudełko muchowe Wheatley Made in England. Extra Deep Clip Box . 80 flies in the 5s version with a swingleaf na 80 szt much. Stan bardzo dobry. Cena 400zł. Muchy na hakach łososiowych gratis. 2. Running Line Vision FLAT Shooter 50LBS 100m Użyty kilka razy. Stan bardzo dobry. Cena 120zł. 3. Nieużywana plecionka DAIWA 8 BRAID HYPER PE TOURNAMENT 30Lbs, 0.16mm (ok 70m) Cena 40zl4. Plecionka Power Pro 80LBS 300YARD SUPER 8 SILK, kolor HiVis Diametr 0.43mm, 37kg wytrzymałości. Kilka razy używana lub tylko nawinięta na młynek. Zapewne to lina na wąsatego. Cena 150zł. 5. Żyłka na wąsatego South Bend Catfish Line 30Lbs 350 Yard. 0.55mm. Nawinięta i pewnie kilka razy użyta. Kolor ciemno zielony. 6. Żyłka TORTUE Super Control 0.80mm 76.4 LBS 34.650 kg. Przeźroczysta, 100m. Na młynku była ale stan min. dobry. 7. Nieużywana żyłka SANGER AQUANTIC 0.50mm 17.4kg 150m kolor fluo Orange. Cena 20zł. 8. Zabytkowy kołowrotek DAIWA SS3000 na bardzo grubego zwierza. Stary bardzo silny i wytrzymały morski model. Ślimakowa mosiężna przekładnia. Ozdabiana szpula (dla muzealników czy kolekcjonerów zabytków). Z żyłką (ok 140m) jak wyżej za free. Cena kołowrotka 250zł. Kolejny podobny, wielkości 4000. Cena taka sama. 9. Woblery Rapala: - Shad Rap 9cm FT - używany, gryziony (sandacze z trollingu), dziurki po zębach w korpusie, cena 30zł- Husky Jerk 6cm- nowy 28zł- Husky Jerk 8cm- 28zł- Husky Jerk 10cm-30złPrzy zakupie wszystkich woblerów Rapala dwustronne pudełko York na woblery gratis. 10. Jedne z najlepszych woblerów na klenie i pstrągi. W latach zeszłego wieku. Jugole. Mniejsze 3cm z napisem na sterze Ruzno Pace i większy 4cm (napis Ugly Duckling). Cena 25zl/szt. Wszystkie 3szt, taniej. 11. Woblery z lat 90-tych. Nieprodukowane już karasie i uklejki firmy z Krosna RAPA. Powstawały wtedy kiedy Dorado, Tobi czy inni w rejonie krośnieńskim zaczynali. Dla hobbystów możliwe że jedyna okazja. Cena 25zl/szt. Komplet taniej. 12. Wobler Jaxon. Jakiś stary 6cm model którego nazwy nie znam. Kolor strzebla. Ster chyba wklejany, nie wiem czy oryginalny. Ster kształtem podobny do woblerów AQUA. Może z takiego właśnie woblera a może taki był w oryginale. Nie wiem. Cena 25zł13. Rippery: - Relax Kopyto 6"-6zł/szt. Jeden biały z dziurami/sznity po zębatym. Reszta zdrowa. - Kopyto Relax 5"-5zł/szt. Dostępne 2szt. - Savegear 16cm Wszystkie gumy uzbrojone w odpowiednie główki na dużych hakach. Te które bez główek 1zł taniej. Przy zakupie wszystkich cena do dogadania. 14. Wiele innych większych (10-12-14cm) gum. Typu jaskółki czy rippery. Firmy: Lunker City, Powerbait, FOX, Kalins, DOA, Relax, Manns, czy Dragon. Wszystko w atrakcyjnych cenach (powiedzmy 50% ceny sklepowej). Na razie wystarczy. W wolnej chwili coś się jeszcze znajdzie w nadmiarze przynęt i braku czasu na ryby. Są i oryginalne amerykańskie cykady, "lubelskie" wahadłówki pstrągowe, bardzo dużo klasycznych najłowniejszych sandaczowych gum. Więcej dokładniejszych fotek w wątku w razie zainteresowania. Pozdrówko ________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hektor7901 Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października (edytowane) ......... Edytowane 11 Października przez hektor7901 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 10 wszystkie poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Jakiej wielkości są woblery z punktu nr 11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 11 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Jakiej wielkości są woblery z punktu nr 11?_______ Przepraszam, zapomniałem napisać. Większe (2szt) 6cm, mniejsze 5cm. RoduOdbierzesz sobie u mnie przy okazji nad Sanem w Lesku? Tel. masz w razie co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noro85 Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 11 poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 11 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Noro85 Na priv ustalimy resztę. Dorzucę jeszcze fotki tego pudełka muchowego bo jakoś mi to umknęło. Lepsze w razie zainteresowania. ________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi