SzczupakRzeczny Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Witam. Kupię kijek do BFS casta. Maks 8 gram realnego wyrzutu. Rozważę chińczyka , pracownie i Japonię Jednosklad czy dwusklad Głównie pod okonie , wiec żeby nie była klucha 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Mam Rarytasa z Evergreena. Kaleido Designo the quad light. Nie ma ori pokrowca ale jest inny pasujący z EG. Młynek nie jest cześcią oferty. Cena 1500zl z wysyłką po mojej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Długość ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 11 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Nie krótszy niż 1.8 nie dłuższy niż 2.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października (edytowane) 5 z mojego ogłoszenia. Te 10 gram jak jest opisany to moim zdaniem trochę na wyrost i dlatego proponuję. Poza tym w punkt. Szubki i ładnie pracujący. Do tego mógłbym napisać, że wędka jak nowa, ale nad wodą była. https://jerkbait.pl/topic/203365-3-x-trawel-huerco-abu-garcia-purelure-i-2-x-cast-phenix-i-lureleader/Mam też świetnego i niedrogiego króciaka w długości 160 cm. jakbyś zmienił zdanie co do długości. Edytowane 12 Października przez S.N. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 12 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 5 z mojego ogłoszenia. Te 10 gram jak jest opisany to moim zdaniem trochę na wyrost i dlatego proponuję. Poza tym w punkt. Szubki i ładnie pracujący. Do tego mógłbym napisać, że wędka jak nowa, ale nad wodą była. https://jerkbait.pl/topic/203365-3-x-trawel-huerco-abu-garcia-purelure-i-2-x-cast-phenix-i-lureleader/Dziękuje Sławek za propozycje , niestety muszę podziękować. Miałem kiedyś ten kijek i to nie jest to czego szukam. Miłego weekendu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Spoczko, nie wchodzi się ponoć dwa razy do tej samej wody Wzajemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 12 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Kijek mogę oczywiście kupić za gotówkę , ale jeśli ktoś szuka czegoś mocniejszego za swój patyk to mam do zaoferowania. RAID Japan Gladiator Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października To przy okazji zapytam: tak realnie to w jakich gramaturach ten raid działa ? To okoń czy już sandacz na lekko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 12 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października To przy okazji zapytam: tak realnie to w jakich gramaturach ten raid działa ? To okoń czy już sandacz na lekko ?Tak realnie to 3 gramy plus 5 cm gumka już czuc dobrze , kończąc na 10 gramach plus gumka Ok. 7 cm. Moim zdaniem 3.5-13 gram maks jego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi