RafałWrocław Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Hej Na sprzedaż wędki Shimano Trout Native : 2-10g, 213cm - 400 zł + wysyłka 30zł 5-15g 213cm - 400 zł + wysyłka 30zł7-21g 228cm - 400zł + wysyłka 30zł 15-40g 244cm - 400 zł + wysyłka 30zł PozdrawiamRafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noro85 Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Poproszę 213 2-10 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Czesc. Czy mozliwy odbior os i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Czesc. Czy mozliwy odbior os i gdzie?Heja Pewnie, teraz mieszkam pod Wrocławiem ale jak trzeba można się umówić w Pawłowicach czy na Zakrzowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października (edytowane) O ja tez. Jestem z wro. Dokladnie klecina. Interesuje mnie ta wedka do 21 gr przyrezerwuje ja od razu Edytowane 12 Października przez TAJMIEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi