Skocz do zawartości

Kupię okoniowke do około 5g ( spinning )

Geciowy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Rozglądam się za okoniowa szpada do plus minus 5g. Kij ma służyć głównie do łowienia na przynęty miękkie. Za wszystkie mikado, jaxony i dragony podziękuję. W grę wchodzi Japonia oraz pracownia. Długość 183-220 może być w jednym kawałku ale nie musi. Cena luźna, preferuje sprzęt używany, ale w poszanowanym stanie. Wysyłać oferty na pw

Aaa no i oczywiście ma być to spinning.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Mam Mosquito od Zbyszka Kwalca nr.wędki 690-300-10 możesz zadzwonić do pracowni w Lublinie a cała historia wędki będzę Ci pzekazana,ja kiedys miałem te info.ale gdzieś mi to uleciało.Sprzedaję wyłącznie z powodu kłopotu z trzymaniem w domu i transportem.Jenoskład 205 cm do 3,5 g. Stan jak z fabrykii chyba ta wędka nie waży nic. :)Mogę zaproponować wymiane na wędkę do 1,8-2,1 m 40-50 g z akcją moderate i i bardzo,bardzo lekką.

Edytowane przez legion

Mogę zaproponować takiego jak na filmie nowego Japończyka ...w razie zainteresowania proszę o wiadomość priv..

Pozdrawiam Maciej

https://youtu.be/lmA5L-y774s?si=8t_ODwe5LZYUq8It

Łowię Tenryu Lunakia LK6102S-MLT gdy muszę sięgnąć po przynęty o masie całkowitej w przedziale 1-5g -> wędka jest świetna: czuła, świetnie wyważona, pięknie się gnie pod rybą (uzbrojona w tytanowe Fuji SiC, made in Japan  :lol: ), nie wiem, co oznacza dla kolegi 'szpada', Lunakia to fast wchodzący w głębokie ugięcie (bardziej 'mebaru' niż 'aji' w japońskiej nomenklaturze)

• Dodaj nową pozycję...