Figura_007 Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Witam, na sprzedaż idą przynęty które z jakiegoś powodu nie odpowiadają mi pracą, lotnością itd., przynęty jeździły w pudełkach są moczone lecz nie gryzione. 1. Woblery SiemsonPoczątki produkcji, 5cm. Cena jaka mnie interesuje 45zł plus przesyłka. 2. Twitche z AliDla mnie za szybko toną 6,4cm 7,6g. Cena 35zł plus przesyłka. 3. Woblery pstrągowe 7cm Krakuski.Jakoś mi nie leżą a szkoda żeby się kurzyły. Cena 30zł plus przesyłka. 4. Mix woblerów na pstrąga Dorado Classic, wob-art oraz Gębski. Wszystko 5 cm. Cena 70zł plus przesyłka. 5. Jerki z Ali,imitacje Swimów od Fishgirl, busterów i sliderów od TopTackle oraz jeden Dorado. Swimy, spidery oraz Dorado 10 cm, bustery 12cm. Cena 100 zł plus przesyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października (edytowane) Poproszę 4 i 2 Edytowane 12 Października przez jabadaonbis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Figura_007 Opublikowano 12 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Zestawy 2 i 4 dla kolegi jabadaonbis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PKooozi Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 1 i 3 poprosze Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Figura_007 Opublikowano 12 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Pkooozi, napisałem priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotalota Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Witam, wezmę jerki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Figura_007 Opublikowano 13 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Napisałem priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi