Olsztynteam Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Cześć , kolejny przegląd sprzętu . Chciałbym sprzedać 3 przedmioty , dopuszczam godzinę rezerwacji i odbiór osobisty w Olsztynie . Ceny uważam za bardzo dobre , za wysyłkę proszę doliczyć 20zl . 1. Shimano vanford C3000 , kręci miękko gładko i płynnie , kupiony we wrześniu tego roku od tej pory był raz nad wodą z Dragonem z ogłoszenia więc 2 lata na gwarancji , odłączony od Wedki przystawiony do ucha wydaje bardzo cichy dźwięk - terkotanie ?? ( jakby suchy mikromodul czy coś ) poza tym naprawdę masło . Zmieniony knob na I , oryginalny w zestawie na szpuli duel x8 pe0.6 . Poproszę 600zl . Dodane tylko 1 foto bo kołowrotek nie ma absolutnie żadnego śladu użytkowania . 2. Team Dragon cxt 190 do 12g , kupiony na forum bardzo fajna okoniowka obleci większość przynęt do 10g , uzbrojona w fuji sic . Poproszę 200zl . 3. Spinning lemoren demonowl 662M 198cm waga Wedki na wadze 73,5G!Extremalnie szybki bardzo lekki patyk , ogarnia na spokojnie 35g masy łącznej sandacz z opadu lub twiche 12cm aż do kanaty włącznie . Zamówiłem wersje M oraz ML , zabrałem nad wodę i zostawiam słabszego , Wedki są piekielnie czułe i lekkie T1100+40t i przelotki tytany , polecam , poproszę 300zl Jest to wędka z tej aukcji Właśnie udało mi się znaleźć to na AliExpress: 255,56zł | Wędka spinningowa Mavllos MOXIAO Bass 1.98-2.04m, ciężar wyrzutu 1-12lb, przynęty 2-28g, akcja ekstra szybka, bardzo krótka końcówka, 2-segmentowa, lekka karbonowa wędka castingowa BFS.https://a.aliexpress.com/_EyYc9CC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października (edytowane) Cześć. Można jutro obejrzeć tego CXT-a w Olsztynie? Edytowane 12 Października przez Kamil_Olsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 12 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Śmiało po 17 możesz podjechać na dworcowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października No to umówieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noro85 Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Jak coś to chętnie wezmę dragon cxt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skampi Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Następny do Dragona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 12 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Szybka aktualizacja Vanford 555zl z wysyłką po mojej stronie Dragon w rezerwacji do jutra Spinning Lemoren Demonowl 270zl z wysyłką po mojej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcool Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Rezerwacja vanforda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Proszę o rezerwację Lemorena do 15. Jeśli można Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Jak Vanford nie poszedł to zabieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 13 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Ok , vanford dla roobek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Tego lemorena wezmę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 13 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Ok wędka dla Krzysiek184 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 13 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Wedki wolne Dragon 200+wysylka Lemoren 250z wysyłka po mojej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 13 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Dragon sprzedany dla Noro85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 13 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Został tylko Lemoren , nie lubię jak Wedki leżą . 220zl z wysyłką po mojej stronie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Poproszę o dopuszczalną, godzinną rezerwacje lemorena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 13 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Proszę , rezerwacja dla PaPaDaNcE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 14 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października (edytowane) Został tylko Lemoren , nie lubię jak Wedki leżą . 220zl z wysyłką po mojej stronie .Szczyt delikatny pod gumę czy bassowy, pod koguta? Ten, którego sobie zostawiłeś, taka sama charakterystyka? Edytowane 14 Października przez strary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 14 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października Bardzo podobne są . Generalnie szczyt dość mocny ale pracujący od pierwszej przelotki . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 14 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października Lemorena zabieram Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi