Krzysiek184 Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Na sprzedaz mam Kotwice w rozmiarach 2, 4 i 6 w opakowaniach po 20 szt. w kazdym. Z każdego rozmiaru mam po 10 opakowań. Cena 8 zł za opakowanie plus 12 zł wysyłka. Mozna odebrać osobiście we Wrocławiu.Jesli ktoś chciałby kupić całość to cena 220 zł z wysyłką w cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
replay17 Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października (edytowane) Masz może potrójne?ps. dobrze by było wyjąć i pokazać jakie są... Edytowane 13 Października przez replay17 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 13 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Myślę że to nie problem sprawdzić w internecie?A innych nie posiadam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października (edytowane) Nie czepiam sprzedającego się, tylko wydaje mi się, że kolega @repley17 ma rację co do zdjęcia oferowanego asortymentu. Zresztą regulamin giełdy pkt 5 IV : "(iv) ogłoszenie sprzedaży lub zamiany musi zawierać aktualne zdjęcie przedmiotu a także informację o stanie fizycznym / technicznym / wadach widocznych i ukrytych" Same pudełka nie spełniają tego wymogu i jedna double też. Edytowane 13 Października przez Adam spin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi