wobler129 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Nasza cudowna kraina 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) No optymistyczne to to nie jest. Edytowane 3 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 No nie bardzo, ale za to fajna produkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezebh Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Nie zapowiada się aby miało być lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Nie zapowiada się aby miało być lepiej.Lepiej to już było..............teraz trza pasa zaciskać."Ellita" musi mieć co żreć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ja bym tam jeszcze dodał parę rzeczy. Właściwie, to poza nielicznymi wyjątkami, młode pokolenie jest stracone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ja bym tam jeszcze dodał parę rzeczy. Właściwie, to poza nielicznymi wyjątkami, młode pokolenie jest stracone. Zawsze moze wyjechać Wszyscy hepi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Kołowrotki za 2k schodzą - 500 osób tylko na nie popatrzy, a 2 kupią. Też nie chcę dyskutować i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Nie wiem czemu ale mam wrażenie że to jakaś kampania, oby nie obłuda partii politycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zawsze moze wyjechać Wszyscy hepi A wiesz, że zacząłem wysyłać papiery jakiś miesiąc temu. Nawet się odezwali z Australii, ale przegapiłem, bo mógłbym dostać wizę od ręki, gdybym tylko był przed 30tym rokiem życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Propagandowe to jakieś , dużo cyfr , wyliczeń i jakiś głębszych przecinków tu i tam . Cudownie to tylko w niebie ponoć jest , chaliera niedobry jestem to się nigdy tak naprawdę nie dowiem ps. do posłuchania i olania to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi