Zaks Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Witam Przymierzam się do kupna tego multiplikatora, przynętami będą głównie woblery i gumy w przedziale 6-20g. Moje pytanie: Czy ten multik poradzi sobie z woblerkiem 6g? Może jakieś opinie o tym multiku? Edytowane 3 Stycznia 2013 przez Zaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaks Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Dziękuję za odpowiedź Robek. Przykro mi to słyszeć bo zamierzałem zakupić sobie ten multik właśnie do przynęt od 6 do 12g. Głównie woblery typu Salmo Frisky, Salmo Slider 5,6,7. Do tego cena do przyjęcia. Miałem nadzieję, że da radę, na stronie dragona umieszczony został test tego multika w parze z kijkiem do 14 g http://firmadragon.pl/index.php/czytelnia/testy-sprztu-nowoci/1365-calera-niskoprofilowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaks Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Na multik mogę wydać max. 350 zł. Jeżeli się w tej cenie nie zmieszczę, niestety będę musiał zrezygnować z castingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Uzbroj sie w cierpliwosc, a napewno cos na forum trafisz. Ja kupiłem scorpiona 1001 za 400pln. w super stanie i to jest multik do tej gramatury. Pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi