makamba Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Wiadomość istotna zwłaszcza dla wystawiających na forumowej giełdzie.Od 1 sztycznia 2013r wzrosły ceny za przesyłki pp.Właśnie wróciłem z poczty gdzie byłem wysłać kilka listów poleconych.Zazwyczaj 6zł starczało.Czasem nawet włączając w to cenę koperty bąbelkowej.Dziś za przesyłkę do 350gr polecony priorytetem zapłaciłem 7.30zł a za taka powyżej 350gr 9.30zł. Dodać należy również koszt koperty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Wczoraj odsyłałem mandat za przekroczenie prędkości i też się zdziwiłem, że zapłaciłem więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Trzeba było jechać jeszcze szybciej to byś się cofnął w czasie i zapłacił przed podwyżką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Makamba a masz może info czy za " zagubioną " przesyłkę poczta polska będzie więcej wypłacała w ramch reklamacji Z uk wyszło a w polandii przepadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Noworoczne podwyżki? W Polsce? Jakoś mnie to nie dziwi @ makamba: Tyczy się to wysyłki zamówionych przeze mnie jerków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 No kurde...właśnie wczoraj sie zastanawiałem dlaczego za malutki list zapłaciłem 6 zł ... już wszystko jasne Ehh.. teraz to tylko z usług tanich kurierów korzystać , inpost np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Makamba a masz może info czy za " zagubioną " przesyłkę poczta polska będzie więcej wypłacała w ramch reklamacji Z uk wyszło a w polandii przepadło Nie mam pojęcia.Raczej znając rzeczywistość to wątpię.Poczekaj lepiej bo w tym okresie świąteczno - noworocznym na poczcie pełno poślizgów.Noworoczne podwyżki? W Polsce? Jakoś mnie to nie dziwi @ makamba: Tyczy się to wysyłki zamówionych przeze mnie jerków?Już dziś właśnie ją niestety wysłałem , ale trudno. Zostaje tyle na ile się umawialiśmy.Pół kilo jerków było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Już dziś właśnie ją niestety wysłałem , ale trudno. Zostaje tyle na ile się umawialiśmy.Pół kilo jerków było. Umowa jest umową, to pewne, ale nie będę się wygłupiał i dopłacę Tobie różnicę. Porządek musi być. Pytanie tylko, ile i czy teraz, czy przy następnych zakupach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Noworoczne podwyżki? W Polsce? Jakoś mnie to nie dziwi Tak by żyło się nam lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Radek - Daj spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Dla rozjaśnienia http://cennik.poczta-polska.pl/strona,strona_glowna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Szkoda,że pensji tak nie podwyższają chętnie jak wszelkich usług,fuck Trzeba będzie gołębie hodować albo bociany na większe przesyłki Dzięki Tymon za info,trzeba rzucic do Ulubionych żeby nie było niespodzianki Edytowane 3 Stycznia 2013 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Też się dzisiaj zdziwiłem jak chłopakom wysyłałem przesyłki:) Jeden list w bąbelku miał ponad 1kg i koszt wyszedł taki jakbym paczkę słał... Jaka jest alternatywa dla poczty przy takich listach? Bo paczki to wiadomo, ale jakoś nie widzę konkurencji w przesyłkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Paczka teraz wychodzi niewiele drożej a dostarczają do rąk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Paczka pocztowa do 1 kg priorytet, kosztowała w 2012r 11zł , w nowym roku nic się nie zmieniło tyle samo, nie ma co narzekać. u mnie listy polecone, oraz zwykle tez dostarczają do rąk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi