coco_bryce Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Piszę bo potrzebuję pomocy. Lakier mi trochę zgęstniał więc postanowiłem kupić rozcieńczalnik po dodaniu troszkę rozcieńczalnika wszystko ładnie wymieszałem, ale powstał problem lakier po wyschnięciu stracił swoją twardość już nie jest taki twardy jak na początku był, troszkę mocnej paznokieć sie wbije i sie łuszczy. Poprzenie woblery jak robiłem to są twarde jak skała może jakiś utwardzacz kupić do lakieru czy coś podobnego? Czekam na wasze rady może ktoś juz to przerabiał Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Nie warto kupować tego typu rzeczy , jak lakier zaczyna mocno gęstnieć to nawet po rozcieńczeniu straci swoje właściwości Kup nową puszkę domaluxa lub hartzlacka i porozlewaj do słoiczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Masz na forum różne sposoby zabawiania się z lakierem ale do domowych zabaw nadaje się tylko jeden :-) ,pisał o tym sposobie wobler129 ,wejdź w jego wątek i przeczytaj :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Też tak miałem. Nic nie zrobisz, lakier do wywalenia. Ja 20 cm wobka takim lakierem pomazałem 4 warstwami i dopiero się zorientowałem, że się cholera łuszczy. Z całym malowaniem/kolorem mi zszedł Wobler poszedł do szafki i czeka na natchnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 dzięki koniec tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi