Skocz do zawartości

Sum 2007

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Fajnie ,że rybka się podoba :D Już za tą uroczą mordkę sumom należy się wyjątkowa ochrona.

@Remek

Jak bym nadal spływał to już pewnie bym Szkiery obławiał :lol:

Stęskniłem się za Wisłą i teraz zarywam nocki biegając po kamieniach odsłoniętych przez rzekę :mellow:

Fajnie ,że rybka się podoba :D Już za tą uroczą mordkę sumom należy się wyjątkowa ochrona

Szczerze, napisze że w tej chwili że powinno sie juz myslec nad wprowadzeniem rygorystycznych limitów na te dwa gatunki na np. Wisle. Ryby te zaczynaja wystepowac w szczątkowych ilosciach. No ale BETON Z TWARDEJ :angry: jest nie do ruszenia

My dziś przy okazji boleniowej wyprawy złapaliśmy jednego wizard później pewnie wrzuci zdjęcia jakieś nie kolos ale 1 na tym odcinku wisły w tym roku :D

Ten thrill jakos tak dziwnie wetkniety do zdjecia, w paszcze sumka. To jakies przekłamanie? Czepiam sie?! No jasne! :mellow:

st t

My dziś przy okazji boleniowej wyprawy złapaliśmy jednego wizard później pewnie wrzuci zdjęcia jakieś nie kolos ale 1 na tym odcinku wisły w tym roku :D

Ten thrill jakos tak dziwnie wetkniety do zdjecia, w paszcze sumka. To jakies przekłamanie? Czepiam sie?! No jasne! :mellow:

Zawsze jest takie prawo czepiania się <_< początkowo mieliśmy mu nie robić fotki i został wypięty, ale po krótkim namyśle trill tylko lekko został doczepiony by nie kłuć ponownie ryby :D ale przynęta autentik :mellow:

Teraz kiedy Salmo ogłosiło konkurs to też podejżewam,że złowię w Narwi jakiegoś sandacza ,albo sumka na Thrilla :lol: ;)

A tak serio to sum jest tak szybki jak boleń i jak żeruje to nie ma problemu ,żeby dogonił boleniowego wobka.

Marcelinho, pamiętasz jak na Rapalkę wziął na Narwi przy dość szybkim trollowaniu,byłem przekonany że to bolek walnął a tu wąsaty sprinter :o

Teraz kiedy Salmo ogłosiło konkurs to też podejżewam,że złowię w Narwi jakiegoś sandacza ,albo sumka na Thrilla :lol: ;)

A tak serio to sum jest tak szybki jak boleń i jak żeruje to nie ma problemu ,żeby dogonił boleniowego wobka.

Marcelinho, pamiętasz jak na Rapalkę wziął na Narwi przy dość szybkim trollowaniu,byłem przekonany że to bolek walnął a tu wąsaty sprinter :o

:lol: :lol: :lol:

No cóż akurat konkursy bardzo mnie nie interesują bo nie mam zdolności fotograficznych aż takich :( a na atak nie było trzeba długo czekać bo wzioł niemal po wpadnięciu wobka do wody :mellow: szkoda że u nas nie żerują większe sztuki takie jak na wiosne miałem 2 i żaden nie był nawet pod brzegiem :(

no gryzą, po kolanach. News jest taki, jak słyszałem, że Gumo pogryzł psa, czy też odwrotnie. Wcześniej Guma pogryzł jakiś olbrzymi rzeczny szczupak, to by było na usprawiedliwienie.

Ogólnie jak widać atmosfera dosyć zgryźliwa. Zapewne obecność @Kuby na łodzi na to wpływa <_< :lol:

Po zlych doswiadzeniach wislanskich odwiedzilismy wczaoraj dolna Narew. Trafil mi sie okolowymiarowy sum na Horneta.

Za to Gumofilc...ale o tym chyba sam zainteresowany napisze, w innym poscie B)

Już się rozniosło jak grypa :D Czekam z wielką niecierpliwością.

pozdrawiam

Remek