Skocz do zawartości

Sum 2007

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

patent jest taki, ze na suma trzeba sie nastawic. to znaczy niczym innym sie nie rozpraszac. dlatego jest to tak cholernie trudne i niewdzieczne, bo sum sie tak znów bardzo chetnie nie podnosi za dnia.

orka, orka i jeszcze raz orka. nic innego ci nie pozostaje.

Jest jeszcze fart:)

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Fart to lepiej wykorzystać do skreślania cyferek w Toto bo nagroda większa, a na sumy to faktycznie orka. Zastanawiałem się nad tym co decyduje, że po wielu godzinach rzucania w jeden punkt nagle sum w końcu uderza. Dochodziłem do różnych wniosków ale w końcu nie mają one znaczenia bo nie zmienia to faktu. Recepta jest ta sama, wiedzieć gdzie sum siedzi i rzucać do skutku. Kiedyś było to bardziej pasjonujące zajęcie bo na co drugim wyjeździe coś brało. Teraz trzeba to okupić ciężka praca na granicy zdrowego rozsądku.

By poruszyć wątek wczoraj koło godziny 19:30 łapie sobie niby nic na swojej miejscówce z opadu na malutką zieloną gumeczke za sandaczem ;) i w mgnieniu oka branie odjazd totalny żyłka 0,22 i jedzie na wytrzymałości żyłki :wacko: Po chwili zatrzymuje się pod drugim brzegiem kanału chwile stoi to ja lekko podciągam by sprawdzić czy nie w zaczepie < kolega między czasie przygotował ponton> no i czekamy nagle król raczył się ruszyć po jakiś 3 minutach i odbił w naszą strone :mellow: Mówie pięjknie płybie do nas, ale był za cwany doszedł do środka i odbił na nasz brzeg tylko jakieś 50 metrów dalej :( to my za nim 100m po krzkach w wodzie bez lampki :o dotarliśmy do przeszkody z dzrwa nie do obejścia więc przytrzymałem go chwilke, ale on na to jak na lato i odzazd pojechał jeszcze z 20 metrów i przetarł zyłke o kamienie <_< <_< <_< Ocena jakieś 10-15kg na kiju i zestawie sandaczowym B)

Złówcie stukilowaca i poklepcie go ode mnie po głowie. Też trzymam kciuki :D

Juz po wszystkim :(

W skrócie - bo ktos (czwarty :mellow:) skrobnie zapewne relacje - bylo goraco, gorecej niz 2 lata temu, znacznie wiecej bran (niestety rozlozone dosc nierówno po uczestnikach :( ), wiekszosc pojedynków przegrana. Wyjeto trzy sumy 105-170cm, z czego dwa z rzutu (100% skutecznosci), jeden z trolla (10% skutecznosci :( )

Sandacz sie nie ujawnil (1 sztuka). Przebywal na glebokosci 15 i wiecej metrów. Zreszta tym razem nie o niego chodzilo.

Juz po wszystkim :(

W skrócie - bo ktos (czwarty :mellow:) skrobnie zapewne relacje - bylo goraco, gorecej niz 2 lata temu, znacznie wiecej bran (niestety rozlozone dosc nierówno po uczestnikach :( ), wiekszosc pojedynków przegrana. Wyjeto trzy sumy 105-170cm, z czego dwa z rzutu (100% skutecznosci), jeden z trolla (10% skutecznosci :( )

Sandacz sie nie ujawnil (1 sztuka). Przebywal na glebokosci 15 i wiecej metrów. Zreszta tym razem nie o niego chodzilo.

Raz bywa lepiej, raz gorzej. To tylko ryby. Jak nie chcą za bardzo współpracować to nic się nie poradzi.

Z tego co wiem, w okresie w którym byliście, wędkarze połowili piękne sumy, ale na pellet... :wacko:

Poza tym, Guzu miał 100% skuteczności. Dwa brania, dwa zacięte i dwa wyholowane :D

Gratulacje dla naszego katalończyka! :mellow:

To nie tak źle Kuba. Znam ekipę która wyjęła tylko 1 sztukę i żadnych strat w czasie holu nie zanotował. Dla mnie ważne, że ryby złowione na spinn. W każdej wodzie po wielkim bumie ryby „mądrzeją”, stąd zapewne wielka kariera kulek, a raczek obwarzanków. Ale prawdziwy spinningista się nie zkundli bo dla niego ważne jest, jak. Mam nadzieję, że w następnym sezonie i ja spróbuje szczęścia nad Ebro.

Pozdrawiam Ekipę.

Raz bywa lepiej, raz gorzej. To tylko ryby. Jak nie chcą za bardzo współpracować to nic się nie poradzi.

Z tego co wiem, w okresie w którym byliście, wędkarze połowili piękne sumy, ale na pellet... :wacko:

Nie czytasz uwaznie, ale nic to. Poza tym wywolales Guza przedwczesnie do tablicy, przed relacja, czego uczynic celowo nie chcialem, aby nie spalic dramaturgii. Trudno. W sumie gratulowac mozna wiele razy, prawda?

Nadal uwazam ze trolling+spinning jest potencjalnie skuteczniejszy od peletu (co sie w sumie okazalo, jakby nie bylo...), tylko trzeba pewne rzeczy dobrze zabezpieczyc. ALE O TYM TO JUZ NA PEWNO W RELACJI, PLIZ!

EOT (póki co :mellow: )