ginel Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 patent jest taki, ze na suma trzeba sie nastawic. to znaczy niczym innym sie nie rozpraszac. dlatego jest to tak cholernie trudne i niewdzieczne, bo sum sie tak znów bardzo chetnie nie podnosi za dnia.orka, orka i jeszcze raz orka. nic innego ci nie pozostaje.Jest jeszcze fart:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 27 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Fart to lepiej wykorzystać do skreślania cyferek w Toto bo nagroda większa, a na sumy to faktycznie orka. Zastanawiałem się nad tym co decyduje, że po wielu godzinach rzucania w jeden punkt nagle sum w końcu uderza. Dochodziłem do różnych wniosków ale w końcu nie mają one znaczenia bo nie zmienia to faktu. Recepta jest ta sama, wiedzieć gdzie sum siedzi i rzucać do skutku. Kiedyś było to bardziej pasjonujące zajęcie bo na co drugim wyjeździe coś brało. Teraz trzeba to okupić ciężka praca na granicy zdrowego rozsądku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Ostatnie wiesci znad Ebro (z delty, nie z Mequinenzy) napawaja optymizmem. Dwóch kolegów ma po sumie 70-80kg. I lowia dalej. My startujemy w sobote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ostatnie wiesci znad Ebro (z delty, nie z Mequinenzy) napawaja optymizmem. Dwóch kolegów ma po sumie 70-80kg. I lowia dalej. My startujemy w sobote. Kuba, Trzymam kciuki! Jedzie niezła ekipa. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Złówcie stukilowaca i poklepcie go ode mnie po głowie. Też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brati Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Złówcie stukilowaca i poklepcie go ode mnie po głowie. Też trzymam kciuki Robert, a ja myślałem ze Ty jesteś C&R <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 bo jest i to chyba jakich mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Poklepiemy...zawsze klepiemy zeby jakiego psikusa na sam koniec nie zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 brati, chodzi mi o takie klepanie ala Benny Hill a nie z Kuba Rozpruwacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 By poruszyć wątek wczoraj koło godziny 19:30 łapie sobie niby nic na swojej miejscówce z opadu na malutką zieloną gumeczke za sandaczem i w mgnieniu oka branie odjazd totalny żyłka 0,22 i jedzie na wytrzymałości żyłki Po chwili zatrzymuje się pod drugim brzegiem kanału chwile stoi to ja lekko podciągam by sprawdzić czy nie w zaczepie < kolega między czasie przygotował ponton> no i czekamy nagle król raczył się ruszyć po jakiś 3 minutach i odbił w naszą strone Mówie pięjknie płybie do nas, ale był za cwany doszedł do środka i odbił na nasz brzeg tylko jakieś 50 metrów dalej to my za nim 100m po krzkach w wodzie bez lampki dotarliśmy do przeszkody z dzrwa nie do obejścia więc przytrzymałem go chwilke, ale on na to jak na lato i odzazd pojechał jeszcze z 20 metrów i przetarł zyłke o kamienie <_< <_< <_< Ocena jakieś 10-15kg na kiju i zestawie sandaczowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Redzi szkoda... często te największe uciekają niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 to już 3 w tym samym miejscu w tym roku wcześniej miałem 2 na wiosne i też wszuystko na cienkie zestawy tylko wtedy za bolkami chodziłem z gumką. Widocznie nie są moje, ale jakoś to przetrwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Jedyny w tym roku wrześniowy sumek. Redzi Twój pewnie miał coś koło tego. Mi na kiju 180g dał nieźle popalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Ładniutki a moje dalej pływają może jutro jakiś też się skusi bo wracam na stare miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 @WujekFajny sum Wczoraj Mateo zaciął niezły parowozik na Narwi , niestety po 2 min. zszedł z kija , tydzień wcześniej ja miałem przegrane spotkanie z wąsatym....niesamowita ryba Uczy pokory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 tia najbardziej mi sie podobalo jak nas mijal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 tia najbardziej mi sie podobalo jak nas mijal Podpłynął zobaczyć kto go zaczepił a potem udał się w stronę domu Ciężko byłoby go z tamtąd ruszyć...może następnym razem <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 A to wąsacz, hahaha, jakos tak dziwnie obieraja kurs na Ostrołęke byle zdala od Zegrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Złówcie stukilowaca i poklepcie go ode mnie po głowie. Też trzymam kciuki Juz po wszystkim W skrócie - bo ktos (czwarty ) skrobnie zapewne relacje - bylo goraco, gorecej niz 2 lata temu, znacznie wiecej bran (niestety rozlozone dosc nierówno po uczestnikach ), wiekszosc pojedynków przegrana. Wyjeto trzy sumy 105-170cm, z czego dwa z rzutu (100% skutecznosci), jeden z trolla (10% skutecznosci )Sandacz sie nie ujawnil (1 sztuka). Przebywal na glebokosci 15 i wiecej metrów. Zreszta tym razem nie o niego chodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Juz po wszystkim W skrócie - bo ktos (czwarty ) skrobnie zapewne relacje - bylo goraco, gorecej niz 2 lata temu, znacznie wiecej bran (niestety rozlozone dosc nierówno po uczestnikach ), wiekszosc pojedynków przegrana. Wyjeto trzy sumy 105-170cm, z czego dwa z rzutu (100% skutecznosci), jeden z trolla (10% skutecznosci )Sandacz sie nie ujawnil (1 sztuka). Przebywal na glebokosci 15 i wiecej metrów. Zreszta tym razem nie o niego chodzilo. Raz bywa lepiej, raz gorzej. To tylko ryby. Jak nie chcą za bardzo współpracować to nic się nie poradzi.Z tego co wiem, w okresie w którym byliście, wędkarze połowili piękne sumy, ale na pellet... Poza tym, Guzu miał 100% skuteczności. Dwa brania, dwa zacięte i dwa wyholowane Gratulacje dla naszego katalończyka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Witam, Dzieki za slowa uznania.Ponizej zyciowka zlapana i wypuszczona w srode, 170 cm: Wrocila do domu. Pozdrawiam z Barcelony Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Super :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 8 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 To nie tak źle Kuba. Znam ekipę która wyjęła tylko 1 sztukę i żadnych strat w czasie holu nie zanotował. Dla mnie ważne, że ryby złowione na spinn. W każdej wodzie po wielkim bumie ryby „mądrzeją”, stąd zapewne wielka kariera kulek, a raczek obwarzanków. Ale prawdziwy spinningista się nie zkundli bo dla niego ważne jest, jak. Mam nadzieję, że w następnym sezonie i ja spróbuje szczęścia nad Ebro.Pozdrawiam Ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Raz bywa lepiej, raz gorzej. To tylko ryby. Jak nie chcą za bardzo współpracować to nic się nie poradzi.Z tego co wiem, w okresie w którym byliście, wędkarze połowili piękne sumy, ale na pellet... Nie czytasz uwaznie, ale nic to. Poza tym wywolales Guza przedwczesnie do tablicy, przed relacja, czego uczynic celowo nie chcialem, aby nie spalic dramaturgii. Trudno. W sumie gratulowac mozna wiele razy, prawda?Nadal uwazam ze trolling+spinning jest potencjalnie skuteczniejszy od peletu (co sie w sumie okazalo, jakby nie bylo...), tylko trzeba pewne rzeczy dobrze zabezpieczyc. ALE O TYM TO JUZ NA PEWNO W RELACJI, PLIZ!EOT (póki co ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi