Thor Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Witam!W sklepie Fishing 24 we Wrocku zobaczyłem bardzo interesujace przynety firmy Lunker City. Do gustu przypadla mi zwlaszcza jedna o nazwie Shaker(choc Swimfish tez moze sie sprawdzic). Musze przyznac, ze jezeli chodzi o kolorystyke to relax i inni producenci przy Lunkerach wymiekaja....Pozostaje jedno pytanie - moczyl to ktos w wodzie? Jakie wyniki?P.S.Maja tam jeszcze cos takiego jak lunker mad dog guma w stylu jaszczurki...moze sie nadawac na pstragi czy tylko bassy jedza takie dziwadla? Edytowane 4 Stycznia 2013 przez Thor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Fajna guma. Ładnie się kolebie na boki, lusterkuje i zamiata ogonem. Szczupakowo-sandaczowa pozycja, która w pudełku powinna się znaleźć, a nuż trafi się jej dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Shakery 4" i 6" bardzo dobrze sprawdziły mi się w zeszłym roku w Norwegii dużo bardziej wytrzymałe niż KingShady Relaxa które są robione na ich podobieństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thor Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zauwazylem wysoka jakosc wykonania! Jednak gumy made in USA rulez...Wiec musze nabyc kilka takich gumek tylko dostepnosc kolorow nie pozwala sie jednoznacznie zdecydowac....czlowiek chcialby wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Bardzo dobra guma na szczupaki i sandacze ja co roku sprowadzam sobie całą partię tych gum ze stanów. I naprawdę wytrzymałość i praca jest bardzo dobra no i kolory też są niespotykane u naszych producentów.A SwimFish też bardzo fajna gumka sandaczowo-okoniowa polecam również fin-s Fish do drop shota.Tych jaszczurek nie używałem ale wiele przynęt basowych sprawdza się na garbusach.Kolorystyka jaką masz na zdjęciu to chyba nawet nie połowa dostępnej oferty. Edytowane 4 Stycznia 2013 przez arielos24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Po ile sobie cenią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thor Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Mniejsze chyba 2.90 wieksze 3 cos ale nie pamiet.am dokladnie...nie chce strzelacAle maja chyba z 10 pudelek z tymi shakerami ...miazga kolorystyczna... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 (edytowane) w stanach ceny następujące3,25 cala 10 sztuk w paczce 4,5 $4,5 cala 8 sztuk 5,5$http://www.lunkercity.com/ Edytowane 4 Stycznia 2013 przez arielos24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thor Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 P.SDropshotowe Lunkery bardzo tanie 1.20 sztuka i tez chyba ze 3 pudelka pelne roznych kolorow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Dzięki!Trzeba szukać znajomych w USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Można samemu zamówić po co Ci znajomi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Są też w Fishing Mart: http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/lunker-city-shaker-ekono-g5-a173-p1043-k10832.html Sam od dłuższego czasu noszę się z zamiarem kupna kilku kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Shakery to super gumy. Ja używam ich głównie na sandacze i mam do nich ogromne przekonanie. Polecam w rozmiarze 8 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Witam,Od siebie dodam, że shakery to kapitalne gumy. Obowiązkowa pozycja w pudełku łowcy mętnookich, zwłaszcza sprawdzają się na moich łowiskach kolory z fioletem na grzbiecie i o zgrozo różowe Szczupłe też gustują w różu i wszelakich makrelkach.PozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 6 cali w fiolecie to mój faworyt na wszystkie zębate. Makrela też dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dla dobra rybostanu polskich wód powiem, że nie warto tych gum kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Witam,Od siebie dodam, że shakery to kapitalne gumy. Obowiązkowa pozycja w pudełku łowcy mętnookich, zwłaszcza sprawdzają się na moich łowiskach kolory z fioletem na grzbiecie i o zgrozo różowe Szczupłe też gustują w różu i wszelakich makrelkach.PozdrawiamArekKilkakrotnie na Turawie byłem świadkiem, że Doda rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dla dobra rybostanu polskich wód powiem, że nie warto tych gum kupować He he jeszcze sa takie dwie pozycje wśród przynęt które dla dobra rybostanu nie powinny trafić do Polskich wędkarzy choć jedna jest ogólnie dostępna to prawie nikt o niej nie wie ,a druga dostępna jest rzadko i w niewielu egzemplarzach ale nawet na forum C&R nie zdradzę co to bo wytępiono by wszystkie szczupaki i okonie w kraju A z shakerów najmniejsze są najbardziej łowne i uniwersalne głownie Rainbow Trout Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dla mnie to praktycznie wszystkie łunkery to postrach dla naszych rybek z uzębieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Moja ulubiona guma od kilku lat, obok walley assassin. Nie barwią, nie rozłażą się, wytrzymują wielokrotne przezbrajanie. Szeroki ogonek pozwala na przycinanie i modyfikacje pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Po tak dobrych opiniach trzeba będzie nabyć parę sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 I tak się nakręca koniunkturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) Chyba się wyłamę bo ja na te gumy miałem może 2 brania a dużo nimi łowiłem (model 8cm i dużo kolorów) Edytowane 5 Stycznia 2013 przez damian22777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Witam. Podepnę się pod temat Jakimi rozmiarami haków uzbrajacie Shakera 3,25"( 8cm) i Shakera 4,5"(11,5cm) i w jakiej gramaturze poszczególne gumy najlepiej pracują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ...tu może być pies pogrzebany, bo przy (standardowym polskim zbrojeniu) dajemy zbyt długie haki i taki 4/0 jaki stosujemy zazwyczaj do 3" kopyta tu jest zbyt długi i poza silnym nurtem guma źle pracuje... Osobiście zbroje je hakami 1/0 a do okoni 2/0 long te są dużo niższe i troszkę dłuższe od 1/0...Wyznaję bowiem, że nie ma za krótkich haków do łowienia sandaczy bo anatomia brania sandacza jest prosta - wali przynętę w głowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi