Flame Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Chce kupic pare kolorow i zastanawiam sie jakie ?.Oprocz wymienionych w tym temacie chce zapytac o te dwa kolory, co uslysze od Was ?.Dziekuje, Leslaw. Pierwszy: Smoke Silver Flake Drugi: Rootbeer Shiner http://i125.photobucket.com/albums/p51/leslawpl2002/077_zps75cb29cd.jpg http://i125.photobucket.com/albums/p51/leslawpl2002/RootbeerShiner_zps8fdaa9db.jpg W ubiegłym roku łowiłem szczupaki w Szwecji na 6 calowe Shakery. Miałem cztery kolory, z których świetnie sprawdził się chartreuse Ice i dobrze - perch, a znacznie gorsze efekty mieliśmy na bubblegum Ice i champagne shad. Woda była czysta i wszystkie żarówy były raczej ignorowane.Najbezpieczniej kupować kolory naturalne + coś w stylu atomic chicken na mętną wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonet Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Na czystej wodzie beda ok, sam chce je wypróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 na mętnej wodzie, te 8 cm, ślonski staw świetnie się sprawdzały kombinacje perły z fioletem, motor oil, sam fiolet, i najklasyczniej:p perła z niebieskimi akcentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Moje pasiaki bardzo lubią shakery 3,25" Alewife po drobnej korekcie ogonka bądź bez niego polecam eksperymentować na prawdę może ożywić wodę .W tym roku dobrze też gryzły na wszelkie odmiany różu ale tu bardziej się sprawdzały na przejrzystych wodach.Warto zainteresować się również Lunker City Swimfish śmiem twierdzić że biją Shakere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Moje pasiaki bardzo lubią shakery 3,25" Alewife po drobnej korekcie ogonka bądź bez niego polecam eksperymentować na prawdę może ożywić wodę .W tym roku dobrze też gryzły na wszelkie odmiany różu ale tu bardziej się sprawdzały na przejrzystych wodach.Warto zainteresować się również Lunker City Swimfish śmiem twierdzić że biją Shakere.Takie mamy czasy, sam zauważyłem od kilku sezonów że różowe "pedały" są coraz skuteczniejsze a akurat lunker ma ich sporo w ofercie w różnych wariacjach , brokatowe pedały, dwukolorowe pedały jak również te w 100% pasywne i całe różowe pedały nad Zegrzem bardzo dużo osób które znam łowia w większości tymi kolorami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Lunkery to moje kilery na szczupaka faktem jest że pedalskie kolory są łowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Odgrzeje kotleta.Mam pytanie na temat Shaker'ów 4,5"(12 cm) ,mianowicie od jakiej gramatury główki zaczyna "pracować" ?Z góry dzięki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Potwierdzam guma bardzo dobra jakosciowo, kolorystyznie,duzy wybor-praca takze b.dobra.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Odgrzeje kotleta.Mam pytanie na temat Shaker'ów 4,5"(12 cm) ,mianowicie od jakiej gramatury główki zaczyna "pracować" ?Z góry dzięki za odpowiedz. Sam stosuje 7 gr ,mniej nie potrzebowałem,taka gramatura już fajnie ciągnie gumę w opadzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 ja 7-10gr główka a prowadzenie pomieszane jerk plus opad oj robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba81 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 moja wyjsciowa przyneta na sandacze. bardzo łowne. na moich miejscowkach stukam 20g i dzialaja jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzi Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 zamówiłem i dostarczyli. Jeszcze nie moczyłem, ale wykonanie idealne. No i te kolory. Magiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorman Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Panowie w jakie główki zbroicie te 4 calowe shakery? 5\0 czy 6\0? Edytowane 8 Marca 2015 przez zorman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 5\0 to max większą usztywni 4"gumę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek007 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ideał to 4/0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arwanii Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Witam wie ktoś może ile ważą shakery 4,5 oraz 6 calowe ?Przekopałem internet i jakoś nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 6" to 28g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bierac Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Bubblegum Shad główka 5/0 10gr zabójcza na szczupaki na 3 metrowej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czanklas22 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Moim kilerem na zarówno sandacze i szczupłe jest shaker 4 calowy w kolorze limetreuse 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloepoczta Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Zamówiłem 10 sztuk z ciekawości, ostatni wypad nad wodę bez puknięcia to może te gumy coś poprawią. Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Dobre gumy, szczególnie w kolorach natural i fluo, rozmiary 3-4 cale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 6" także robi robotę,szczupaki je uwielbiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Do Shaker'ow chce kupic glowki jigowe typu Shad.Ale sa dwa typy, jedne maja oczko na "glowie" a drugie w "nosie".Jako przyklad pokazuje gkowki firmy VMC.Z ktorym Shaker lub innne bedzie lepiej "chodzil" ?.Dzieki, Leslaw. Edytowane 28 Października 2015 przez leslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Wszystko jest kwestią gustu im mocowanie bliżej "nosa" tym łatwiej gumie odchylać się na boki i tutaj trzeba odpowiedzieć sobie na pytanie jaki efekt prowadzenia chcemy uzyskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario69 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Świetne gumy. Zajmują zacne miejsce w moim pudełku. Shaker'y dobrze jest zbroić w wąskie trójkątne główki. Stanowią naturalne przedłużenie kształtu gumy i dzięki temu główka nie zakłóca pracy ogonka i jeszcze dodatkowo przynęta świetnie lusterkuje na boki.Kupując przynęty w sklepie warto porównać miękkość poszczególnych kolorów są naprawdę spore różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi