Skocz do zawartości

Lunker City Shaker prosze o opinie

Thor

Rekomendowane odpowiedzi

Chce kupic pare kolorow i zastanawiam sie jakie ?.

Oprocz wymienionych w tym temacie chce zapytac o te dwa kolory, co uslysze od Was ?.

Dziekuje, Leslaw.

Pierwszy: Smoke Silver Flake

Drugi: Rootbeer Shiner

W ubiegłym roku łowiłem szczupaki w Szwecji na 6 calowe Shakery. Miałem cztery kolory, z których świetnie sprawdził się chartreuse Ice i dobrze - perch, a znacznie gorsze efekty mieliśmy na bubblegum Ice i champagne shad. Woda była czysta i wszystkie żarówy były raczej ignorowane.

Najbezpieczniej kupować kolory naturalne + coś w stylu atomic chicken na mętną wodę.

Moje pasiaki bardzo lubią shakery 3,25" Alewife po drobnej korekcie ogonka bądź bez niego :) polecam eksperymentować na prawdę może ożywić wodę .W tym roku dobrze też gryzły na wszelkie odmiany różu ale tu bardziej się sprawdzały na przejrzystych wodach.Warto zainteresować się również Lunker City Swimfish   :) śmiem twierdzić że biją Shakere.

Moje pasiaki bardzo lubią shakery 3,25" Alewife po drobnej korekcie ogonka bądź bez niego :) polecam eksperymentować na prawdę może ożywić wodę .W tym roku dobrze też gryzły na wszelkie odmiany różu ale tu bardziej się sprawdzały na przejrzystych wodach.Warto zainteresować się również Lunker City Swimfish   :) śmiem twierdzić że biją Shakere.

Takie mamy czasy, sam zauważyłem od kilku sezonów że różowe "pedały" są coraz skuteczniejsze a akurat lunker ma ich sporo w ofercie w różnych wariacjach , brokatowe pedały, dwukolorowe pedały jak również te w 100% pasywne i całe różowe pedały ;) nad Zegrzem bardzo dużo osób które znam łowia w większości tymi kolorami.

• Like 1

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...

Świetne gumy. Zajmują zacne miejsce w moim pudełku. Shaker'y dobrze jest zbroić w wąskie trójkątne główki. Stanowią naturalne przedłużenie kształtu gumy i dzięki temu główka nie zakłóca pracy ogonka i jeszcze dodatkowo przynęta świetnie lusterkuje na boki.

Kupując przynęty w sklepie warto porównać miękkość poszczególnych kolorów są naprawdę spore różnice.