Skocz do zawartości

Lunker City Shaker prosze o opinie

Thor

Rekomendowane odpowiedzi

Andrzej, dziwne, że Ci się "kręcił". Napisz mi na priv numer, to puszczę Ci mmsa, jak zbroję.

W każdym razie używam 10gr ołowiu w skandynawii do lunkerów 8 cali i bynajmniej rybom to odpowiadało. Zbroję natomiast w dwie kotwice rezygnując zupełnie z haka od główki.

Hak ucinam. Poszedł priv.

Andrzej, dziwne, że Ci się "kręcił". Napisz mi na priv numer, to puszczę Ci mmsa, jak zbroję.

W każdym razie używam 10gr ołowiu w skandynawii do lunkerów 8 cali i bynajmniej rybom to odpowiadało. Zbroję natomiast w dwie kotwice rezygnując zupełnie z haka od główki.

Sprawdzałem bez dozbrojki. Może jak podwieszę u dołu dwie słusznych rozmiarów kotwice to się ustabilizuje. Idę zaraz z dozbrojkami walczyć.

Sprawdzałem bez dozbrojki. Może jak podwieszę u dołu dwie słusznych rozmiarów kotwice to się ustabilizuje. Idę zaraz z dozbrojkami walczyć.

Sprawdziłem. Pracuje bardzo mocno na boki ale nie wiruje wokół własnej osi z główką 10 gramów i dwiema kotwami.

Ale założę 15 gramów aby ją jeszcze trochę ustabilizować.

post-48513-0-72968200-1455115584_thumb.jpg

Nie wylatują Ci w czasie łowienia Andrzej te kotwice? Jakiej grubości drutu używasz? Mnie na 0.8 nie trzymało. Może to też kwestia gumy,bo akurat w lunkerach nie próbowałem.

Do tego typu zbrojeń używam trzonka od haków węgorzowych z mikro nacięciami,bardzo dobrze się trzymają w gumie.

Jak dla mnie jedne z najlepszych przynet jezeli chodzi o sandacze mowie tu o rozmiarze 3.25 " dla mnie bomba na wielu zbiornikach , uzywam juz je kilka ladnych lat , w zasadzie jak sie pojawily przyciagnely moja uwage, super praca i przede wszystkim sa bardzo trwale. wersje wieksze od 4" sa z kolei super na szczupaki

• Like 1

• 11 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...

Widziałem podobną nitkę w temacie Keitech'a, więc tu też zrobię ;)

Planuję dokupić parę sztuk Lunkerów, a jest w czym przebierać. Napiszcie swoje 3 najbardziej pogryzione kolorki. Mi na razie sprawdziły się:

-Atomic Chiken,

-Arkansas Shiner,

-Mackerel.