Thor Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Wygrzebane w sieci: http://www.wyczyn.fora.pl/aktualnosci,24/fishing24-krakow-300-m2,30677.html Mysle, ze krakowska spolecznosc bedzie zadowolona...we Wrocku ogromny wybor, niskie ceny, mozliwosc wejscia z lade i samemu wybrania sobie wobka, blaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Z jednej strony fajnie, z drugiej strony - lokalne sklepy, które ostatnie sezony ledwo przędły zalicza potężny strzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Wreszcie powstanie konkurencja dla lokalnych "potentatów" i w Krakowie będą normalne, rynkowe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Kuba to jak z marketami spożywczymi/budowlanymi/meblowymi - korzyści czerpią przede wszystkim kupujący.... i zagraniczne koncerny. Choć z drugiej strony... w ubiegłym roku bylem w Norwegii u znajomego i pytam o Lidla (w końcu tanio ) i on mówił, że rząd Norwegii wywalił sieć z kraju na rzecz właśnie lokalnych sprzedawców. Rynek sam się nakręca i żyje się lepiej... oczywiście to nie jedyny czynnik, ale tak mi się skojarzyło.Fishing 24 znam z Wrocławia i przede wszystkim podoba mi się to, że nie muszę się bujać po różnych sklepach, tam żyłkę, tam ciężarki, tam gumy, tam haczyki, tam główki itd. Wszystko kupuje się w jednym miejscu. Poza tym lokalni sklepikarze dostają po dupie za każdym razem kiedy powstaje sklep internetowy i za każdym razem kiedy ktoś uświadamia sobie możliwość zakupów przez internet (wbrew pozorom nie jest to aż tak powszechne zjawisko jak chciałoby się uważać). Wystarczy popatrzeć na naszą giełdę, działa na szkodę pracowni rodbuilderskich (właściwie to całe forum promujące "zrób to sam") jak i samych sklepów. Nie każdy sklep będzie miał pełną ofertę wszystkiego. Kiedyś kupowałem plecionki tylko w sklepie, a teraz w sklepie idę zobaczyć co mają, a jak potrzebuje to sprawdzam czy na forum nikt tego nie sprzedaje. Kołowrotki tak samo, pokręcę w sklepie, zapytam czy zrobią mi taką, a taką cenę jeśli nie to www.kupię.co.mi.trzeba.com i już. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Albo jak to często bywa w innych branżach duży sklep dowali konkurencyjne ceny by pozbyć się mniejszej konkurencji a już po wszystkim , jak zmonopolizuje rynek zmieni je na znacznie większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Właśnie o cenach. Te... ..we Wrocku ogromny wybor, niskie ceny, mozliwosc wejscia z lade i samemu wybrania sobie wobka, blaszkinie najniższe wcale. Reszta to już najprawdziwsza prawda. Jest fajnie wejść "za ladę" i grzebać w skarbach, jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ja się cieszę, ponieważ krakowskie sklepy mają ceny z kosmosu - zwłaszcza "brzana". W końcu ktoś im klientele odbierze! Swoją drogą, w Eurozoo na zakopiańskiej jest wyprzedaż pozostałośći - przeolbrzymi wybór meppsów po 8-9 zł szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thor Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Właśnie o cenach. Te... nie najniższe wcale. Reszta to już najprawdziwsza prawda. Jest fajnie wejść "za ladę" i grzebać w skarbach, jak u siebie Tez zaopatruje sie w Fishing 24 we Wrocku i uwazam, ze ceny sa niskie jak na Wroclaw .Chyba dawno nie byles w Krokodylu tam to jest dopiero masakra...ceny z kosmosu, obsluga obrazona, najmadrzejsza i usilujaca wcisnac Ci tylko to co najdrozsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 A "najlepsi pod słońcem fachowcy" pracują w Barwenie. ceny jak z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Sorry @Thor. Czytałem nieuważnie. To co napisałem właśnie Krokodyla się tyczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angler1212 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Jak na razie najlepszym jak dla mnie jest chyba FISHPOINT na Księcia Józefa i też duży. Zobaczymy jak z nim sobie poradzą. Na początku była tam lipa ale teraz to już jest w czym wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 A "najlepsi pod słońcem fachowcy" pracują w Barwenie. ceny jak z kosmosu.już nie chciałem wymieniać nazwy - ale zgadza się!śmiech na sali i rock'n'roll! Paczka Spinwali 15 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinncaster Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Tez zaopatruje sie w Fishing 24 we Wrocku i uwazam, ze ceny sa niskie jak na Wroclaw .Chyba dawno nie byles w Krokodylu tam to jest dopiero masakra...ceny z kosmosu, obsluga obrazona, najmadrzejsza i usilujaca wcisnac Ci tylko to co najdrozsze...Zapomniałeś dodać o Panu mistrzu świata i okolic w spinningu. "Spinning nie ma dla mnie żadnych tajemnic" - co za typ... Kto tam choć raz był powinien wiedzieć o kogo chodzi. Co do Krakowa to ciekaw jestem obsługi i wyposażenia sklepu. Pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larss1 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 A "najlepsi pod słońcem fachowcy" pracują w Barwenie. ceny jak z kosmosu.Hehe, o tak! Znawcy tematu i pierwsi doradcy;) Ale nie powiem jest też jeden specjalista w Krakowie, do którego się idzie po konkretną wędkę, a tu opinia "eee Panie taki kij to nie... ten jest lepszy" - taaa ale o ponad 200zł droższy jak nie kupujesz za min. 200 zł to nawet się tobą nie zainteresuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Dzwonię do gościa z Barweny n z zapytaniem : czy mają jeszcze Konger World Champion na zielonych blankach? a gość do mnie mówi, że on teraz nie ma czasu bo tu się Panie pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 A ten specjalista to ze sklepu na G........a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Każdy sklep ma takiego specjalistę ... nawet jak jest jednoosobowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Dzwonię do gościa z Barweny n z zapytaniem : czy mają jeszcze Konger World Champion na zielonych blankach? a gość do mnie mówi, że on teraz nie ma czasu bo tu się Panie pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larss1 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 A ten specjalista to ze sklepu na G........a?Jeżeli kupujesz w krakowskich sklepach to się orientujesz;) Ale zastrzeżeń nie mogę mieć do Okonka na al. 29 Listopada.Nigdy mnie tam żadna "przykrość" nie spotkała, a nawet można przyjść i pogadać co ciekawego się "u nas" dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jak ktoś z Krk już będzie niech da znać czy fajnie i jak ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ze wszystkich sklepow w krk to juz se tylko w glowatce pokazywalem czasami (bo mialem dentyste obok) maja dosyc duzy wybo i nie sa zbytnio agresywni.w innych sklepach mi sie zdarzalo, ze koles mowil, ze na karpiowce 3,5Lbs to ciezar wyrzutowy... a w innym sklepie glowki najtansze mustada mi wciskali jako najmocniejsze dostepne na rynku - palcami babce rozprostowalem tego najmocniejszego na rynku mustada i polozylem na ladzie...W visionie tez jest spoko, ale ze samochodu w krk nie mam to bylem 1-2 razy bo w hucie mieszkam..Co do mniejszych sklepow to troszke polazilem ostatnio i paczke robaczkow sobie mozna kupic i zanete ale jak juz tak bardziej konkretnie cos chcesz to jest raczej cienko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zapowiada się pięknie a będzie jak zawsze W Krakowie sklepy wędkarskie hmm... to więcej niż nędza totalna beznadziejna A sklep B.......a króluje w tym zasranym cyrku, obsługa lepsza jest w pierwszym lepszym lumpeksie czy hipermarkecie!!! Pozdrawiam z Krakowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thor Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zapowiada się pięknie a będzie jak zawsze Kolego Lopez77m widziales Fishing24 we Wroclawiu, ze na starcie twierdzisz jak bedzie?Typowa Polska mentalnosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Kolego ThorPracujesz w tym sklepie lub jesteś jego współwłaścicielem, że tak nachalnie go ciśniesz i promujesz?Czy tez sa jakieś inne powody takiego zachowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thor Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jestem klientem sklepu we Wroclawiu i wrogiem zasady nie, bo nie!Koniec kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi