Skocz do zawartości

Nowy sklep w Krakowie Fishing 24 300m

Thor

Rekomendowane odpowiedzi

Reasumując - Będzie kolejny fajny sklep (!..?).

Na otwarcie suveniry,karta klienta,katalogi i fachowa obsługa.

Później atrakcyjny towar w dobrych cenach . (mam nadzieję).

Tylko kiedy to OTWARCIE?  Strona internetowa "Fishing 24" jakaś taka milcząca i zagadkowa.

Jak ktoś wie proszę o cynk. 

Oby tylko "Lopez 77m"nie okazał się prorokiem (czego szczerze wszystkim życzę).

Kolego Thor

Pracujesz w tym sklepie lub jesteś jego współwłaścicielem, że tak nachalnie go ciśniesz i promujesz?

Czy tez sa jakieś inne powody takiego zachowania?

Kuba-Thor jeżeli już ,to robi to znacznie delikatniej niż Ty swojego czasu promując pewną markę z siedzibą w Krakowie

Wiec wyluzuj

Jak robie szybkie zakupy(gumy,główki, żylka)na wypad nad rożnów odwiedzamy całą bandą jedyny chyba sklep wędkarski w nowej hucie...zostawiamy sporo kasy więc i właściciel/ sprzedawca nawet czasem się uśmiechnie i coś doradzi. Kilka razy kupiłem coś droższego w sklepach stacjonarnych i więcej już tego nie bede robił zwłaszcza że ..tu przykład :wedka fenwick river runner w stanach kosztuje ok 100$ w krakowskim sklepie stoi 770zl więc dla mnie lekka przesada.Wcale się nie dziwie że właściciele sklepów nie służą pomocą i są na foszku jeśli klasyką jest obadanie tematu w ich sklepie a następnie zakup w www.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Koledzy nie wiem jak będzie w Krakowie, ale byłem wczoraj we Wrocławiu i specjalnie odwiedziłem sklepik. Wiadomo nie widziałem wszystkiego bo mało czasu ale ceny kosmos. Kołowrotki shimano stradic 2500 fd 850zł!!! :blink:  Ci4 950zł :D Woblerki robione ręcznie 3cm 20zł :ph34r:

Proszę wybaczyć ale to nie są dla mnie niskie ceny, dla porównania za TwinPower 2500Fc u siebie zapłaciłem 850zł (żyłka hm80 gratis) oczywiście promocja ale zawsze, za takie same woblerki płacę 7-9zł! :)

Oczywiście sprzętu jest w brud, co prawda mało kręciołków shimano bo są przed dostawą ale zawsze się coś zobaczy. Obsługa bardzo miła i to im się chwali!

Koledzy nie wiem jak będzie w Krakowie, ale byłem wczoraj we Wrocławiu i specjalnie odwiedziłem sklepik. Wiadomo nie widziałem wszystkiego bo mało czasu ale ceny kosmos. Kołowrotki shimano stradic 2500 fd 850zł!!! :blink:  Ci4 950zł :D Woblerki robione ręcznie 3cm 20zł :ph34r:

Proszę wybaczyć ale to nie są dla mnie niskie ceny, dla porównania za TwinPower 2500Fc u siebie zapłaciłem 850zł (żyłka hm80 gratis) oczywiście promocja ale zawsze, za takie same woblerki płacę 7-9zł! :)

Oczywiście sprzętu jest w brud, co prawda mało kręciołków shimano bo są przed dostawą ale zawsze się coś zobaczy. Obsługa bardzo miła i to im się chwali!

Podejrzewam, że ceny wynikają z lokalizacji i faktu, że jest to sklep stacjonarny. Z internetem pewnie nikt (sklep stacjonarny) nie wygra. Co do obsługi to fakt, mogę ich pochwalić z czytym sumieniem.

Edytowane przez Jack__Daniels

Podejrzewam, że ceny wynikają z lokalizacji i faktu, że jest to sklep stacjonarny. Z internetem pewnie nikt (sklep stacjonarny) nie wygra. Co do obsługi to fakt, mogę ich pochwalić z czytym sumieniem.

U nas w Z.G. jest taki sklep że np.wobki są tańsze niż na aledrogo,nie mówiąc o tym że musisz jeszcze zapłacić za  przesyłkę z netu. :P

Dolicz do ceny obsługe pracowników i to że masz możliwość sobie "pomacać" sprzęt. Ja osobiście sie bardzo cieszę ze bedzie taki sklep w Krakowie i na pewno skorzystam z ich asortymentu, niech pracownik tez zarobi!!!

Edytowane przez loko86

Kolego Dawek1 to nie jest wina sklepu że mają takie ceny woblerów ręcznie robionych bo do ceny którą żąda osoba wykonująca woblery muszą doliczyć vat( jesli towar nie jest na fakture) i doliczyć własną marże która już nie jest wielka,bo chyba dziwne by było żeby zarabiali na woblerze 20 groszy...

Moim zdaniem sklep ma jak narazie bardzo duży wybór przynęt dla spinningistów co bardzo cieszy a asortyment na pewno bedzie się powiekszał 

A 20zł za ręcznie robiony wobler to dużo??????? Dobry wobler według mnie jest wart kilkudziesięciu zł. To nie to, że maszynka klepnie 1000000000000szt. dziennie i później sprzedają po 40zł :huh: :blink:

Zgadzam się, ale takie same u mnie w sklepie stacjonarnym są po 7-9zł.

Dolicz do ceny obsługe pracowników i to że masz możliwość sobie "pomacać" sprzęt. Ja osobiście sie bardzo cieszę ze bedzie taki sklep w Krakowie i na pewno skorzystam z ich asortymentu, niech pracownik tez zarobi!!!

Uwierz mi tez jestem za ale bez przesady dokladac 300zl zeby pracownik sobie zarobil?! Zrozumial bym 50! Tak przy okazji tego TwinPower rowniez kupilem w stacjonarnym.

Koledzy nie podniecajcie się zbyt mocno, na otwarcie i pierwsze kilka tygodni dostaniecie kiełbasę wyborczą potem proza życia, ceny w górę i średnia rynkowa. FM Katowice, otwarcie z pompą, dobrymi cenami, luksus. Dzisiaj sklep pęka w szwach od towaru, ceny rynkowe czyli drogo i nic nie zanosi się by miało być inaczej... Jedno cieszy, że jest... Zakupy robię sporadycznie i mocno przemyślane. Po cenach które były do przyjęcia na początku, obecnie poszybowały nawet o 50% na wybrane towary. Przykład: kapki KEOUGH Grade płaciłem rok temu około 160,00-180,00 obecnie ta sama 260,00. Musiałem kupić, jak się czułem dopłacając extra 100,00 nie muszę chyba komentować... Za cholerę nie rozumiem jak można bezpardonowo walnąć cenę o 50% w górę. Konsumenci, wędkarze z Krakowa gratuluję nowego sklepu, oby nastawienie właściciela i polityka cenowa były bardziej Wam przyjazne jak to co zaprezentował zanany wszystkim SKLEP POTENTAT.

Pozdrawiam

Jedno jest pewne,dziśiaj coraz mniej jeleni - przynajmniej w mojej okolicy.

Będziemy głosować"nogami".Marny towar,ceny    :(

sklep długo nie pociągnie.

Puki co, luzik i pełen optymizm. Na otwarciu będę obowiązkowo!!!

Może jednak będzie to konkurencja cenowa dla miejscowych monopolistów: Głowatek i  innych Barweniuszy. Na Śląsku jest FM,  i w Sosnowcu i w Katowicach, dodatkowo Bielsko- choć to nie Śląsk   A w Kraku.... szkoda gadać.  Jeżeli będą prowadzić mądrą politykę cenową to wróżę im przyszłość. W milionowej aglomeracji (Kraków i okolice) nie było dotąd takiego sklepu. Ale zobaczymy jak będzie w rzeczywistości....