Lepton Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Reasumując - Będzie kolejny fajny sklep (!..?). Na otwarcie suveniry,karta klienta,katalogi i fachowa obsługa. Później atrakcyjny towar w dobrych cenach . (mam nadzieję). Tylko kiedy to OTWARCIE? Strona internetowa "Fishing 24" jakaś taka milcząca i zagadkowa. Jak ktoś wie proszę o cynk. Oby tylko "Lopez 77m"nie okazał się prorokiem (czego szczerze wszystkim życzę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Kolego ThorPracujesz w tym sklepie lub jesteś jego współwłaścicielem, że tak nachalnie go ciśniesz i promujesz?Czy tez sa jakieś inne powody takiego zachowania?Kuba-Thor jeżeli już ,to robi to znacznie delikatniej niż Ty swojego czasu promując pewną markę z siedzibą w KrakowieWiec wyluzuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Dziwny tekst jak na "dragon najlepszy na świecie" I nie, zwady nie szukam, ale nie byłbym bym sobą rano bez odgryzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jak robie szybkie zakupy(gumy,główki, żylka)na wypad nad rożnów odwiedzamy całą bandą jedyny chyba sklep wędkarski w nowej hucie...zostawiamy sporo kasy więc i właściciel/ sprzedawca nawet czasem się uśmiechnie i coś doradzi. Kilka razy kupiłem coś droższego w sklepach stacjonarnych i więcej już tego nie bede robił zwłaszcza że ..tu przykład :wedka fenwick river runner w stanach kosztuje ok 100$ w krakowskim sklepie stoi 770zl więc dla mnie lekka przesada.Wcale się nie dziwie że właściciele sklepów nie służą pomocą i są na foszku jeśli klasyką jest obadanie tematu w ich sklepie a następnie zakup w www. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 A jedyny sklep wędkarski w Nowej Hucie jako jedyny w Kraku ma szeroki wybór Stork'ów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko86 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Otwarcie 06 III 13rArmi Krajowej 97 koło estakady na Bronowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Dzieki za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawek1 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Koledzy nie wiem jak będzie w Krakowie, ale byłem wczoraj we Wrocławiu i specjalnie odwiedziłem sklepik. Wiadomo nie widziałem wszystkiego bo mało czasu ale ceny kosmos. Kołowrotki shimano stradic 2500 fd 850zł!!! Ci4 950zł Woblerki robione ręcznie 3cm 20zł Proszę wybaczyć ale to nie są dla mnie niskie ceny, dla porównania za TwinPower 2500Fc u siebie zapłaciłem 850zł (żyłka hm80 gratis) oczywiście promocja ale zawsze, za takie same woblerki płacę 7-9zł! Oczywiście sprzętu jest w brud, co prawda mało kręciołków shimano bo są przed dostawą ale zawsze się coś zobaczy. Obsługa bardzo miła i to im się chwali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) Koledzy nie wiem jak będzie w Krakowie, ale byłem wczoraj we Wrocławiu i specjalnie odwiedziłem sklepik. Wiadomo nie widziałem wszystkiego bo mało czasu ale ceny kosmos. Kołowrotki shimano stradic 2500 fd 850zł!!! Ci4 950zł Woblerki robione ręcznie 3cm 20zł Proszę wybaczyć ale to nie są dla mnie niskie ceny, dla porównania za TwinPower 2500Fc u siebie zapłaciłem 850zł (żyłka hm80 gratis) oczywiście promocja ale zawsze, za takie same woblerki płacę 7-9zł! Oczywiście sprzętu jest w brud, co prawda mało kręciołków shimano bo są przed dostawą ale zawsze się coś zobaczy. Obsługa bardzo miła i to im się chwali!Podejrzewam, że ceny wynikają z lokalizacji i faktu, że jest to sklep stacjonarny. Z internetem pewnie nikt (sklep stacjonarny) nie wygra. Co do obsługi to fakt, mogę ich pochwalić z czytym sumieniem. Edytowane 22 Lutego 2013 przez Jack__Daniels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Podejrzewam, że ceny wynikają z lokalizacji i faktu, że jest to sklep stacjonarny. Z internetem pewnie nikt (sklep stacjonarny) nie wygra. Co do obsługi to fakt, mogę ich pochwalić z czytym sumieniem.U nas w Z.G. jest taki sklep że np.wobki są tańsze niż na aledrogo,nie mówiąc o tym że musisz jeszcze zapłacić za przesyłkę z netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko86 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) Koledzy nie wiem jak będzie w Krakowie, ale byłem wczoraj we Wrocławiu i specjalnie odwiedziłem sklepik. Wiadomo nie widziałem wszystkiego bo mało czasu ale ceny kosmos. Kołowrotki shimano stradic 2500 fd 850zł!!! Ci4 950zł Woblerki robione ręcznie 3cm 20zł Proszę wybaczyć ale to nie są dla mnie niskie ceny, dla porównania za TwinPower 2500Fc u siebie zapłaciłem 850zł (żyłka hm80 gratis) oczywiście promocja ale zawsze, za takie same woblerki płacę 7-9zł! Oczywiście sprzętu jest w brud, co prawda mało kręciołków shimano bo są przed dostawą ale zawsze się coś zobaczy. Obsługa bardzo miła i to im się chwali!Dolicz do ceny obsługe pracowników i to że masz możliwość sobie "pomacać" sprzęt. Ja osobiście sie bardzo cieszę ze bedzie taki sklep w Krakowie i na pewno skorzystam z ich asortymentu, niech pracownik tez zarobi!!! Edytowane 22 Lutego 2013 przez loko86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Kolego Dawek1 to nie jest wina sklepu że mają takie ceny woblerów ręcznie robionych bo do ceny którą żąda osoba wykonująca woblery muszą doliczyć vat( jesli towar nie jest na fakture) i doliczyć własną marże która już nie jest wielka,bo chyba dziwne by było żeby zarabiali na woblerze 20 groszy...Moim zdaniem sklep ma jak narazie bardzo duży wybór przynęt dla spinningistów co bardzo cieszy a asortyment na pewno bedzie się powiekszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 A 20zł za ręcznie robiony wobler to dużo??????? Dobry wobler według mnie jest wart kilkudziesięciu zł. To nie to, że maszynka klepnie 1000000000000szt. dziennie i później sprzedają po 40zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawek1 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 A 20zł za ręcznie robiony wobler to dużo??????? Dobry wobler według mnie jest wart kilkudziesięciu zł. To nie to, że maszynka klepnie 1000000000000szt. dziennie i później sprzedają po 40zł Zgadzam się, ale takie same u mnie w sklepie stacjonarnym są po 7-9zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawek1 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Dolicz do ceny obsługe pracowników i to że masz możliwość sobie "pomacać" sprzęt. Ja osobiście sie bardzo cieszę ze bedzie taki sklep w Krakowie i na pewno skorzystam z ich asortymentu, niech pracownik tez zarobi!!!Uwierz mi tez jestem za ale bez przesady dokladac 300zl zeby pracownik sobie zarobil?! Zrozumial bym 50! Tak przy okazji tego TwinPower rowniez kupilem w stacjonarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko86 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgadzam się, ale takie same u mnie w sklepie stacjonarnym są po 7-9zł.Zatem pochwal sie drogi kolego jakiez to woblery maja po 7-9zl?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 dokładnie jakie to woblery sprzedaja po 7-9 zl?Widziałem te za 20 zł i moim zdaniem sa warte tej ceny naprawde ładne wykananie i nie wiadomo czyje sa przynajmniej ja nie widziałem ich w necie ( a zeby mi sie podobały to musza naprawde mieć cos w sobie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thor Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 W Fishingu szyby juz oklejone...Sledze ich profil na facebooku i dzis rano niespodzianka. Wrzucam linkahttp://www.facebook.com/photo.php?fbid=598083896871911&set=a.559152210765080.133958.404361529577483&type=1&theaterJuz sie nie moge doczekac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) Ten sklep, to będzie dla mnie tortura - będę go widział z okien mieszkania Edytowane 25 Lutego 2013 przez Voldemort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Oleix, Ty lepiej powiedzi kiedy Twoje woblerki będą u nich dostępne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Voldemort Lornetka w rąsię i informuj o wszelkich promocjach. Gorzej jak trzeba będzie brać na uspokojenie (aby obraz nie skakał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Już mi się ręce trzęsą A co się będzie działo po 6.III - strach się bać Nie wiem czy lornetkę przy oczach utrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Koledzy nie podniecajcie się zbyt mocno, na otwarcie i pierwsze kilka tygodni dostaniecie kiełbasę wyborczą potem proza życia, ceny w górę i średnia rynkowa. FM Katowice, otwarcie z pompą, dobrymi cenami, luksus. Dzisiaj sklep pęka w szwach od towaru, ceny rynkowe czyli drogo i nic nie zanosi się by miało być inaczej... Jedno cieszy, że jest... Zakupy robię sporadycznie i mocno przemyślane. Po cenach które były do przyjęcia na początku, obecnie poszybowały nawet o 50% na wybrane towary. Przykład: kapki KEOUGH Grade płaciłem rok temu około 160,00-180,00 obecnie ta sama 260,00. Musiałem kupić, jak się czułem dopłacając extra 100,00 nie muszę chyba komentować... Za cholerę nie rozumiem jak można bezpardonowo walnąć cenę o 50% w górę. Konsumenci, wędkarze z Krakowa gratuluję nowego sklepu, oby nastawienie właściciela i polityka cenowa były bardziej Wam przyjazne jak to co zaprezentował zanany wszystkim SKLEP POTENTAT. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Jedno jest pewne,dziśiaj coraz mniej jeleni - przynajmniej w mojej okolicy. Będziemy głosować"nogami".Marny towar,ceny sklep długo nie pociągnie. Puki co, luzik i pełen optymizm. Na otwarciu będę obowiązkowo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Może jednak będzie to konkurencja cenowa dla miejscowych monopolistów: Głowatek i innych Barweniuszy. Na Śląsku jest FM, i w Sosnowcu i w Katowicach, dodatkowo Bielsko- choć to nie Śląsk A w Kraku.... szkoda gadać. Jeżeli będą prowadzić mądrą politykę cenową to wróżę im przyszłość. W milionowej aglomeracji (Kraków i okolice) nie było dotąd takiego sklepu. Ale zobaczymy jak będzie w rzeczywistości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi