fish28 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Za chwile na tvn turbo leci nowy program wędkarski.Godz.transmisji 13.05Przy obiedzie można obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Już leciEh, to stare odcinki WMH,myślałem że coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Puszczaja na okraglo to samo .Ja tam lubie jak sa na naszej rodzimej ziemi i wedkuja nasze rybki , a nie jakda do Keni i lowia merliny itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Od bidy można zawsze wrzucić Master Chef'a na TVN i oddać fartucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Powtórka powtórkę goni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Od bidy można zawsze wrzucić Master Chef'a na TVN i oddać fartucha Właśnie przełączyłem na to Te odcinki WMH oglądałem chyba ze 2 lata temu jak nie więcej Ale nic straconego, jutro leci o 8 rano nowy program Sezon na okonia,poświęcony połowie basa wielkogębowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Sezon na okonia o 14 30 ma byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Sezon na okonia o 14 30 ma byc.No fakt,będzie trzeba obejżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 A gdzie leci na TVN czy Polsat play ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 tvn turbo,pisze w pierwszym poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Nie zauwarzylem no a na play tez czasami lecda filmiki o wedkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 kokosz 77 Steszew jest niedaleko moze ,Zadory czy Kakolewo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Na Polsat play od 7,00 rano lecą już filmiki o wędkarstwie ale też często powtarzają te same odcinki są takie tytuły (Taaaka ryba ) (fisching australia ) ( wędkarskie przygody Jona wilsona ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Kurcze mnie razem z kumplem na łódce (zalew Zegrzyński) gośćie z TVN TURBO razem z wodniakami kontrolowali z kamerą. Nawet mandat za brak gaśnicy dostaliśmy hehe . Nie pamiętam który to było rok 2011 lub 2010 - nie mogłem nigdy tego w necie znaleźć. Jakby ktoś znalazł to pisać śmiało Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Wędkamojehobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 ale to policjanty + kamera tvn turbo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Dokładnie policja wodna+TVN Turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi