rolek Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Dzieki bardzo za miłe komentarze.Tomek zawsze możesz wleciec na wspólne połowy oczywiście z aparatem. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Niestety wody w rzeczkach pstrągowych nie chcą opaść. Także po raz kolejny postanowiłem zmierzyć się z zimnymi okonkami. Dziś bardziej niż z okonkami walczyłem aby nie zamarznąć, ale udało się wydłubać kilka rybek. Moje pływadło też nieźle dostało w kości, ale sprawdziło się znakomicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Baloo gratuluje rybek no i wytrwalości w tych minusowych warunkach.Ja też dzisiej walczyłem.Niestety bez efektu.Ty chociaż pływasz a ja w poszukiwaniu okoni MUSZĘ BRODZIĆ W WODZIE. Jeszcze teraz topnieję. A co do wagi to mam taką plastikowa zegarowa do 5 kg. waży bardzo dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Sam już nie wiem co lepsze: brodzenie czy siedzenie. Po kilku godzinach siedzenia nie czułem niczego. Jak chciałem wstać, rozprostować kości to mi się ubranko łamało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Baloo,gratuluję determinacji,niestety o sobie nie mogę tego samego powiedziec,choć mam w zasięgu garby takie jak SZAMOT.Łatwiej, a napewno cieplej łazić wzdłuż rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 decyzja zapadła ,takie piękne garby że w przyszłym tygodniu ruszam na pasiaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Sam już nie wiem co lepsze: brodzenie czy siedzenie. Po kilku godzinach siedzenia nie czułem niczego. Jak chciałem wstać, rozprostować kości to mi się ubranko łamało... haha a u mnie sloneczko i plus 7 stopni caly dzien dzisiaj...mialem zamiar na rybki wyskoczyc, ale jeszcze nie mam sprawnego transporu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnyJohn Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Czy ktoś był na Wisełce warszawaskiej naszej bo ja bym ch ętnie nad wodę skoczył tylko nie chcę jechać by tylko zobaczyć kakao i wrócić do domu....P.S Fajne rybki Baloo.Pozdro JohnnyJohn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Jest odwilż i jak zobaczysz na stan Wisły w Warszawie łatwo się domyślić że woda będzie zmulona. Ja nad rzeką nie byłem, ale widziałem zmostu że tak jest. Nie wróżę sukcesów.pozdrawiam Wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Baloo przy tym mostku Milenijnym niema takich rybek. Tyś chyba z akwarium Czarneckiego je wyciągnoł tylko uważaj abyś tego rekina nie podchaczył bo Cię zje Na pontonik jakąś farelke by się zdało zamontować.Gratulacje Tornado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Witam.Wykorzystujac piekną pogodę wyruszyljśmy na okonie.Ale szczęście dopisalo tylko jednemu.Oto mój kumpel i jego okoń. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 miałem problem z wklejeniem fotki ale chyba już wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 @SZAMOT-no,no piękna rybka,gratulacje.Trochę dziwny krajobraz (dla mnie),bo u mnie na wschodzie wszelakie bajora pokryte przyzwoitą warstewką lodu i jutro właśnie spróbuje jakiegoś kabankaz pod niej wydobyć Pozdr.Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 .Piekna,piekna rybka.Wlasnie ,gdzie lod m, niezcielo i lowiliscie na trola ,czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 U nas w wielkopolsce wszystkie jeziora bez lodu.Temp plus 5 stopni.A wiec nie ma problemu na spining z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 @SZAMOT - widzę, że wasze okonki jakby nieco bardziej przyzwoite... <_< Ja niestety ten łykend bez wędki w ręku. O przepraszam wędek trzymałem z tuzin, ale na targach.... hahhaa Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 @Szamot, łowicie piękne okonie. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 rognis_oko dzieki bardzo za słowa uznania.Nie ukrywam mamy w wielkopolsce kilka łowisk gdzie takie okonki nie są przypadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 rognis_oko dzieki bardzo za słowa uznania.Nie ukrywam mamy w wielkopolsce kilka łowisk gdzie takie okonki nie są przypadkiem. A możesz powiedzieć mniej więcej jaka część wielkopolski? Chciałbym sobie przypomnieć stare czasy PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Remek jedno łowisko to poznańskie szachty.Jest tam kilka stawków gdzie mieszkaja garbusy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 REMEK oto zdjecie z wypadu w maju zeszłego roku na jedno z tych łowisk. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Tomasz daj sobie na wstrzymanie ... <_< ... Bo u nas takiego okonia to ostatnio w Szwecji widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Remek jedno łowisko to poznańskie szachty.Jest tam kilka stawków gdzie mieszkaja garbusy <_< Nie znam tego miejsca ale te kominy przypominają mi takie zbiorniki koło Lubonia. Mam razcję czy to gdzieś indziej? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 ach te kominy wszysccy na nie zwracaja uwage . Remek dobrze myslisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Tak, te kominy znam dość dobrze bo z tego co pamiętam jeden z moich kolegów, w okolicy wspomnianego miejsca, zimą, na górce, jadąc na sankach złamał sobie nogę w 4 miejscach Dlatego z ich identyfikacją nie mam problemu Ilekroć jednak jadę w okolicy tych stawów zastanawiam się, co tam można złowić - teraz już wiem. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi