rolek Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Witam.Nareszcie upragniony weekend.Wraz z kumplami wybraliśmy sie zapolować na okonie.Pogoda wrecz wiosenna plus 10 stopni.Generalnie ryby nie brały..... ale koło południa jedno branko na opadzie i oto ofiara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Piękny, ale grubas!!!! Gratulacje! Na co łowisz? Na twisterki? Szamot, rozumiem, że to inne jeziorko? Bo coś mi się zdaje, że je znam PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Remek to nie tam gdzie kominy .Łowie na twisterka motorka na główce jigowej 5 gr.Używam żyłki 0,14 to jest mój klasyczny zestaw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Remek chyba zaczne robić sobie zdjecia z rybami w mojej łazience bo zdrazam moje tajne łowiska a mojej lazienki na pewno nie znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Remek chyba zaczne robić sobie zdjecia z rybami w mojej łazience bo zdrazam moje tajne łowiska a mojej lazienki na pewno nie znasz Mnie się wydaje, że to jezioro jest zlokalizowane w pięknej okolicy a żeby tam się dostać trzeba pojechać do miasteczka (wioski) na literkę T ...? Tak obie zgaduję bo da mnie to rozrywka Jeśli zgadłem to ... obawiaj się o swoją łazienkę PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Tak mi przykro Remek ale tym razem pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Tomek schowaj sie z tymi okoniami ... i narobiles sobie , niebawem wpraszam sie do Ciebie na rybki , tak tylko Cie informuje zebys sie nie zdziwil <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Witaj Tomaszku.Coś trzeba robić jedni łowią pstrągi a ja okonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Poczekaj az ja zaczne lowic takie pstrazki jak Ty okonki... .. to Ty bedziesz sie do mnie zapraszal.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 WitamJa zamierzam jutro zakończyć sezon podlodowy na zbiorniku Siemianówka jeśli oczywiście da się jeszcze bezpiecznie wejść na lód Pozdr.Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 No nie wiem czy jeszcze znajdziesz lód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 WitamJa zamierzam jutro zakończyć sezon podlodowy na zbiorniku Siemianówka jeśli oczywiście da się jeszcze bezpiecznie wejść na lód Pozdr.Seba no niezle, lód:) ja dzisiaj chodziłem troche za okoniem później za kleniem i jak wsiadłem do samochodu koło 13 było 14*C (termometr był od strony cienia) a co do okoni i kleni to dzisiaj 1:0 dla nich, za to widziałem,że grunciarze ładne klenie wyciągali. ja może jutro się odwdzięczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Telefonowałem do znajomych,dzisiaj jeszcze było spoko .A że słońco za mocno nie świeciło to myśle,że jutro powinienem wejść......no i zejść bez kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Telefonowałem do znajomych,dzisiaj jeszcze było spoko .A że słońco za mocno nie świeciło to myśle,że jutro powinienem wejść......no i zejść bez kąpieli heh, nie ma to jak trochę adrenaliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Adrenalina jest tylko przez pare minut z czasem lód wydaje się coraz mocniejszy ,a jak jeszcze są brania to kto by myślał wtedy o jakichś głupotach typu-cienki lód. Pozdr.Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Dzisiej z kumplami postanowiliśmy zmienić jeziorko z garbusami.Tym razem szczęście uśmiechnęlo sie do kolegi Wojtusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Szamot,weź się kurde uspokój z tymi okoniami. Łap jakieś mniejsze, czy co... PS. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Grego w tych jeziorach pływają tylko takie Małych nie ma same duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Nie dałeś mi dzisiaj szans - poddaję się nie będzie identyfikacji. Piękna ryba!!! Gratulacje. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Allle smok,ja też mam wrażenie że wam male to wcale nie biorą Ludziska to mają szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Dzisiej pojechalismy wczesnie rano.I tylko jeden mial to jedno branie . łowilo nas 3 przez 4 godziny . Krótko mówiąc po jednym okonku w sobote i niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 @Szamot, kolejne piękne garbusy. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Panowie, pora chyba dać garbusom odpocząć. Fakt, piękne ryby teraz gryzą ale powoli zaczynają przypominać cysterny z mlekiem... Sam mam już wątpliwości czy polować jeszcze na okonie. Chyba do czerwca przerzucam się na zupełnie inne rybki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 ja to sobie dam spokój chyba w ogole:) od 7 rano do 16 dzisiaj wzdłuż Wisłoka szedłem i nic, ZERO!!ani klenia, ani okonia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 zgadzam się całkowicie z @baloo ja już od paru lat zostawiam drapieżniki do kwietnia ,maja w spokoju niech sobie odpoczną i wydadzą potomstwo.pozdro <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi