joker Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Czarku tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 łał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assam Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Rybki piękne, gratuluję! Tylko postaraj się proszę następnym razem zrobić fotkę na tle wody, efekt będzie jeszcze lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Rybki piękne, gratuluję! Tylko postaraj się proszę następnym razem zrobić fotkę na tle wody, efekt będzie jeszcze lepszy Ale na tle wody mogło by nie wyjść zdjęcie bo tam było słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 @Czarek, gratuluję ładnych garbusów. Oby tak dalej. Tego typu posty, twojego autorstwa, sprawiają mi radość, w odróżnieniu od tych bardziej psychologiczno-filozoficznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 @cezorator piękne rybki mi w odróżnieniu od pana Redaktora posty typu psychologiczno-filozoficzne również sprawiają wielką radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 @cezorator -fajne ,bardzo fajne okonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Czarku gratuluję i podpisuję sie pod tym co napisał Sebek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Riviera@cezorator piękne rybki mi w odróżnieniu od pana Redaktora posty typu psychologiczno-filozoficzne również sprawiają wielką radość ale si? usmialem ,dobre ,naprawd? dobre .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 ..ot okonek, jeden z wielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Patu gdzie byłeś - oczywiście jesli to nei tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Tego typu posty, twojego autorstwa, sprawiają mi radość, w odróżnieniu od tych bardziej psychologiczno-filozoficznych... Mnie zdecydowanie też. Gratulacje! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Dzisiaj ruszam z rodzinką na pare dni do Ustki W planach oprócz dorszy i śledzi mam tez morskie okonie, podobno dobrze teraz biorą Zobaczymy co z tego wyjdzie, wrzuce jakies zdjęcia po powrocie jak będzie z czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 a ode mnie castingowiec dla odmiany pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Cześć congratulation !! Mnie dziś z takiego samego duela spadł calkiem ładny szczupaczek! Tak to już jest jak się na rybach myśli o dupie marynii i nie zacina ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 no wreszcie i mi coś porządniejszego pasiastego na casta siadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/41270b25399b0807.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2fc0618eaa5927cd.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2ff73bb47e0f9c82.htmlWczorajszy wieczorny wypad z Marcinem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ładna ryba, dla mnie jak na razie nieosiągalna........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Taki ładny ponad 20 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleko_1 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Z tymi przlylowami to roznie. Ostanio zamiast okonia byla Wzdrega na mikro twistera a na mepps aglia 00 to wzial delikatnie leszczyk ale zaciolem go. Mial az 20 cm a szarpal sie jak opentany...zamiast okonia jest cos innego- garbusy maja uklady z bialymi wyjadczami robakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 mi sie wczoraj zahaczyl tez taki maly kolczasty glodomor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Chciał mi zabrać wobka, przeliczył się pasiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leen Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Ten 32 centymetrowy grubasek pobawił się moją szczytówką na Zalewie Zemborzyckim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 @zanderix piękna fotka i piękny pasiak. pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 @SzczupłyTNX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi