jerry hzs Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Cale szczescie ze maly ...nie beda sfustrowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 HOT PERCH jak malowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Spreparowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 HOT PERCH jak malowany Chłopakom z SALMO z taśmy produkcyjnej spadł z tego co wiem mają PERCH 8 ,12 AREK !!!! ten na oko ma pod 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_ Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Dziś, w Łodzi na Krzywiu: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7a3659cee6a52458.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e4892581d68a80b8.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Już jest taki temat. Okoń git Piękny ale jakiś łysy Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_ Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 No to sorry - tyle stron, że nie zauważyłem. Władze skasują temat, jak zechcą to przeniosą we właściwe miejsce i będzie cacy. Łysy! Nic a nic nie znasz się na modzie... Ale skoro tak, to go poczochramy: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/09a171eb634c145f.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Na tą dużą gumę dał się złowić? Żarłok <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 @sochun, Gdzie tam duża. Okoń ma morde jak wiadro to i taka gumeczka, taki paproszek to dla niego... paproszek Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_ Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Sochun, ja miałem go umieścić w temacie Szczupak i byłbym usprawiedliwiony: muszę nosić ciemne okulary, a jak coś waży prawie kilo, to dla kogoś takiego - szczupak. Tak? Zeżarł tak, że wystawał tylko ogonek od tego kopyta. Musiałem mu otwierać pysk rozwieraczem; bałem się, że nie przeżyje, ale machnął ogonem i poszedł - złowię go, jak będzie ważył dwa, ot co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Tak sobie myślę, że oberwiemy, bo jest już temat o okoniach z tego roku, chyba że Władza połączy i daruje P.S.A biała laska jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_ Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Na władzę nie poradzęPSCo studiujesz?PS 2Na wypadek gdybyś nie był zorientowany: tu Twój śmiertelny adwersarz Wilk PS 3Się nie śmiej z inwalidy wojennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Studiuję prawo i jestem zorientowany <_< A co to za wojna była, o pokój? Żeby było w temacie to ja nawet w tym roku nie obtarłem się o okonia. Nie wiem czy miejsca złe czy technika, a może ich mało, bo tam gdzie łowię to łatwiej o małego szczupaczka niż 20 cm okonka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_ Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Uwielbiam Tołstoja, znam go na pamięć (ale nam się oberwie, jeśli władza nie jest na urlopie ). Powodzenia na egzaminach z logiki i filozofii! Zaraz... Pisałeś, że wkrótce będziesz magistrem, więc te przedmioty miałeś dawno - na I roku - powiedz więc, jak wówczas wypadłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 No to sorry - tyle stron, że nie zauważyłem. Władze skasują temat, jak zechcą to przeniosą we właściwe miejsce i będzie cacy. Łysy! Nic a nic nie znasz się na modzie... Ale skoro tak, to go poczochramy: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/09a171eb634c145f.html Władza czuwa PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Dobra ostatni OT. Logika ok była 4, ale filozofii nie znosiłem. Na szczęście byłem semestr we Włoszech i mi jakoś to przepisano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_ Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 A co tu znosić: taki obszar dyrdymałów, gdzi można klepać, co komu ślina na język przyniesie, a prawdziwej wiedzy w tym nie ma . Na razie Gratuluję czwórki z logiki (też pierdoły, ale zdać trzeba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 nie będę pisał o studiach powrócę do tematu m o okoniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Ladny okonek Gdzieś ty go nadmuchał PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astor Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 z Raby maly lecz pieknie ubarwiony Dzis mialem takiego 33cm lecz nie mialem aparatu ;( .... (skleroza nie boli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 @spigot wspaniały garbus opowiedz trochę jak łowisz na raczki bo na jeziorze ,w którym łowie okonie się nimi pożywiają ale gumkowych jakoś niebardzo może coś żle robię??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 @spigot wspaniały garbus opowiedz trochę jak łowisz na raczki bo na jeziorze ,w którym łowie okonie się nimi pożywiają ale gumkowych jakoś niebardzo może coś żle robię??? Także mam wodęw której jest pełno raczków i garbusów,w tej wodzie są jednak ciężką zdobyczą. Chętnie dowiem się jak prowadzić gumowego/z piór raka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Ładna gruba 40 dzisiejsza do tego złapałem jeszcze sandaczyka ale maluszka i jeden niezły sandał spadł... niestety zbyt mocno dokręcony hamulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Oleix,piękny garbus, łódź imponująca co to jest ? Wczoraj ściągnałem na emulcu jakiś film rosyjski o okoniach, myślałem że się czegoś tam douczę, a tam ... połowy jakimiś teleskopami, zero finezji, sporo ryb do siatki, potem pokazane jak obdzierać ze skóry kilogramowe+ samice wypchane ikrą.Ale wody mają piękne i pełne ryb. Film ma nazwę Wędkarstwo OKON Rosja.avi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Hehe @Pafek łódz to jakiś złom z wypozyczalni ale ważne ze jest wielka i wygodnai pozatym wytestowałem moj silniczek chodzi bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi