Skocz do zawartości

Okonie 2007

Baloo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 367
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• 2 tygodnie później...

Sochun, ja miałem go umieścić w temacie Szczupak i byłbym usprawiedliwiony: muszę nosić ciemne okulary, a jak coś waży prawie kilo, to dla kogoś takiego - szczupak. Tak? :D

Zeżarł tak, że wystawał tylko ogonek od tego kopyta. Musiałem mu otwierać pysk rozwieraczem; bałem się, że nie przeżyje, ale machnął ogonem i poszedł - złowię go, jak będzie ważył dwa, ot co!

Studiuję prawo i jestem zorientowany <_< A co to za wojna była, o pokój? :lol:

Żeby było w temacie to ja nawet w tym roku nie obtarłem się o okonia. Nie wiem czy miejsca złe czy technika, a może ich mało, bo tam gdzie łowię to łatwiej o małego szczupaczka niż 20 cm okonka...

Uwielbiam Tołstoja, znam go na pamięć (ale nam się oberwie, jeśli władza nie jest na urlopie :lol: ). Powodzenia na egzaminach z logiki i filozofii! B) Zaraz... Pisałeś, że wkrótce będziesz magistrem, więc te przedmioty miałeś dawno - na I roku - powiedz więc, jak wówczas wypadłeś. :D

No to sorry - tyle stron, że nie zauważyłem. Władze skasują temat, jak zechcą to przeniosą we właściwe miejsce i będzie cacy.

Łysy! Nic a nic nie znasz się na modzie... :D

Ale skoro tak, to go poczochramy: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/09a171eb634c145f.html

Władza czuwa :D

Pozdrawiam

Remek

@spigot wspaniały garbus :D

opowiedz trochę jak łowisz na raczki bo na jeziorze ,w którym łowie okonie się nimi pożywiają ale gumkowych jakoś niebardzo może coś żle robię???

Także mam wodęw której jest pełno raczków i garbusów,w tej wodzie są jednak ciężką zdobyczą. Chętnie dowiem się jak prowadzić gumowego/z piór raka.

Oleix,

piękny garbus, łódź imponująca co to jest ? :D

Wczoraj ściągnałem na emulcu jakiś film rosyjski o okoniach, myślałem że się czegoś tam douczę, a tam ... połowy jakimiś teleskopami, zero finezji, sporo ryb do siatki, potem pokazane jak obdzierać ze skóry kilogramowe+ samice wypchane ikrą.

Ale wody mają piękne i pełne ryb.

Film ma nazwę Wędkarstwo OKON Rosja.avi