bassy Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 @Mifek - to taki wyjątkowo pękaty wob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 @PafekFiu, fiu , fiuuuuuuuuuu - przepiękne garbi dzierżysz w dłoniach - gratuluję zdobyczy i jej potraktowania (bez wzgledu na zanętę ) i coś ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Tak jest 40 i to w dodatku bardzo grube 40 tłuścioszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 @pafek gratulacje piękny garbus no no ale ustawiłeś poprzeczke na początek jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Piękne okonie chłopaki łowicie, naprawdę aż miło popatrzeć. Mam nadzieje że na naszym wrześniowym zlocie na Sulejowie też padną takie ładne garby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Gratuluję garbusa!Ten rok i u mnie jest szczęśliwy na okonia. Co prawda 40-aka nie drapnołem ale pow 30cm było sporo, największy 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 @warciak, kolega zdradził tajemnicze starorzecze nad Biebrzą w którym zyją podobno same 40tki więc jak kumpel mnie tam zabierze to jest szansa na poprawienie wyniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 ja u siebie muszę czekać aż opadną rośliny wtedy garbusy na jednym starorzeczu co roku ustawiają się na spadzie przy zatopionych gałęziach i tłuką drobnice wpływającą na płycizne.Szkoda,że żerują max 2 tygodnie ale 2 lata temu zżłowiłem jednego 39 cm w tym takie 2 po 35 cm ale okoń co 1 cm to 2 razy mądrzejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Fotka z soboty.Niestey po niedzieli i topieniu się w królowej Wisełce szukam tanio wyświetlacza do Nokii 6610i (może ktoś ma koło domu tani serwis GSM ? ) <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Zanderix brawo!!! gratulacje ... oczywiście nie okonia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Co tam Arku wyświetlacz Za to jakie zdjęcie Wciąż nie moge się nadziwić jak ty je robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Co tam Arku wyświetlacz Za to jakie zdjęcie Wciąż nie moge się nadziwić jak ty je robisz Arek jest wstrzymywaczem czasu wciska guzik mówi kawał , wszystko zamiera , cyka fotę i proszę !!!! jakie foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Dzięki chłopacy za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Brawo Zanderix! Mała kąpiel od czasu do czasu dobrze robi - nabierasz wtedy szacunku do wody Ja też złowiłem już w tym sezonie okonia.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Ef fotka wyglada tak jakbyś miał go zaraz na tym zestawie na żywca rzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Efex już myślałem że ty nie łowisz małych ryb ciagle tylko kabany ,gdzie nie klikne to Efex z big fiszem a tu proszę mały okonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Kurcze nie róbcie sobie jaj jakie big fishe, jakie żywce??Ja jestem zwykłym hobbystą-amatorem. Nie znam się na multikach i innych niuansach sprzętowych, tylko czasami lubię wyskoczyć na rybki.. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Takie okonki brały ponad tydzień temu.A sezon dopiero idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Fotka z soboty.Niestey po niedzieli i topieniu się w królowej Wisełce szukam tanio wyświetlacza do Nokii 6610i (może ktoś ma koło domu tani serwis GSM ? ) <_< Super Fota Gratuluje rybci A jesli chodzi o telefon. Jak Nokia wpadnie do wody... Gdy juz bedzie sucha (jesli ja wogole wyciagniemy z wody ) to wystarczy ja rozebrac i patyczkiem do uszu nasaczonym czystym spirytusem lub plynem do czyszczenia elektroniki przeczscic wszystkie sciezki itp, poczekac troche niech wyparuje i wysuszyc suszarka lekko. Gdy probujemy uruchomic telefon wlacza nam sie tylko podswietlenie klawiatury wystarczy moim zdaniem wymienic wyswietlacz na nowy ........ Chyba http://allegro.pl/item231047250_wyswietlacz_lcd_nokia_6610_6 100_3200_3100_wy20.html PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 @Slider@ Dzięki, w telefonie padł napewno wyświetlacz (podmieniłem z córy telefonu i działa) - dzieki za linka. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Kurcze nie róbcie sobie jaj jakie big fishe, jakie żywce??Ja jestem zwykłym hobbystą-amatorem. Nie znam się na multikach i innych niuansach sprzętowych, tylko czasami lubię wyskoczyć na rybki.. Pozdrawiam, I tego Ci chłopcy zazdroszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 No ja mam nadzieję, że to nie była żadna prowokacja.. Pozdrawiam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 @Slider@ Dzięki, w telefonie padł napewno wyświetlacz (podmieniłem z córy telefonu i działa) - dzieki za linka. PZDRZanderixWitaj,Wyświetlacz padł teraz, natomiast kwestią czasu jest wystąpienie korozji obwodów drukowanych. Moje doświadczenia z topieniem telefonów na rybach pozwalają mi sądzić, że masz 3-6 miesięcy spokoju a potem się coś zacznie dziać.Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Witaj,Wyświetlacz padł teraz, natomiast kwestią czasu jest wystąpienie korozji obwodów drukowanych. Moje doświadczenia z topieniem telefonów na rybach pozwalają mi sądzić, że masz 3-6 miesięcy spokoju a potem się coś zacznie dziać.Pozdrawiam,P. Jeżeli telefon jest coś wart to można oddać go do mycia nie jest to tanie.Mycie polega na kąpaniu w roztworach spirytusowych a i niekiedy są wylutowywane układy scalone pod którymi wyrasta grzyb który niszczy obwody drukowane. Dawno temu wykąpałem swoją nokię 6510 w morskiej wodzie a że była nowa wykosztowałem się i chodziła jeszcze ponad trzy lata zanim nie sprzedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 @Slider@ Dzięki, w telefonie padł napewno wyświetlacz (podmieniłem z córy telefonu i działa) - dzieki za linka. PZDRZanderixWitaj,Wyświetlacz padł teraz, natomiast kwestią czasu jest wystąpienie korozji obwodów drukowanych. Moje doświadczenia z topieniem telefonów na rybach pozwalają mi sądzić, że masz 3-6 miesięcy spokoju a potem się coś zacznie dziać.Pozdrawiam,P. Dlatego wspomniałem o kuracji spirytusowej Wersja dla leniwych i ostrożnych Iść do punktu naprawy telefonów i poprosić o wyczyszczenie telefonu z cząsteczek wody za pomocą wanienki ultradzwiekowej PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi