@slider@ Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Dzisiaj sobie zrobiłem mały wypad na ryby Było sporo bran ale nie do zacięcia a także parę odciętych gum(brak przyponu ) jedno branie tylko wyciagnolem. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Podczas dzisiejszego szczupakowania - trafiłem jednego grubaska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Zanderix to ja już wiem dlaczego w Twoim jeziorku są duże szczupaki-no jak mają takie łokónki w jadłospisie gratulacje naprawdę fajny garbusek ładne kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Głodomor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Cześć Panowie Gratuluję wszystkim pięknych okoni i fajnych fotek. Ja od kilku dni mogę się pochwalić nową życiówką: 45 cm i ponad 1,5 kg.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Gratuluję!!Czy to slider 7 czy 10?Piękny prosiaczek - naprawdę robi wrażenie. Polski czy szwedzki?P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 wooow , jajuż kilka lat próbuje przekroczyć magiczne 40cm (brakuje mi 0,5cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Efex, taki garbus robi wrażenie. Gratuluję życiówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Koledzy! Na kanale Królewskim (żerańskim)w okolicy Nieporętu jak kto woli padł okoń 51 cm i 2,70 kg Zdjęcie widziałem, nie wkleję bo nie znam gościa i nie wiem czy by się zgodził <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 hehehe!moj kolega jego ojciec zlowil okon 51cm 2,7kg <_< twister zolty 7cm 10gram:):)pokazalem do pirant74 zdjecie i on jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Koledzy! Na kanale Królewskim (żerańskim)w okolicy Nieporętu jak kto woli padł okoń 51 cm i 2,70 kg Zdjęcie widziałem, nie wkleję bo nie znam gościa i nie wiem czy by się zgodził <_< wklejaj wklejaj <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Koledzy! Na kanale Królewskim (żerańskim)w okolicy Nieporętu jak kto woli padł okoń 51 cm i 2,70 kg Zdjęcie widziałem, nie wkleję bo nie znam gościa i nie wiem czy by się zgodził <_< wklejaj wklejaj <_< Nie jest to proste - jak wiecie - prawa autorskie do zdjęcia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klubklen Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 a ja na zawodach 7.10.2007r zlowilem nad odrą w m. Cigacice okonia, który miał 36cm i 678g wagi jeszcze takiego garbusa nad odra nie zlowilem a dodatkowo smaczku dodaje fakt, ze od kiedy jezdze na zawody (3lata)nie pamietam aby ktoś przyniósł takiego garbusa, na nowo odżyła mi nadzieja na wielkiego odrzanskiego okonia wziął on na motorka z zlotym brokatem i pieprzem na 3g glowce, pomimo tego ze odra byla podniesiona branie bylo na metrowej wodzie w rogu przy elce (ostroga w ksztalcie litery L) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Po wczorajszym nie udanym wypadzie na rybki postanowiłem iść dzisiaj Oprócz tych dwóch okonków był jeszcze jeden ok 30cm i parę pustych brań. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Ta zapałka to nie wiem?? porównawczo??Jest z czym fotkę robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Robiąc zdjęcia nie zauważyłem zapalki zdjecia robie bez porównania raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Co niektóre okonie na tych zdjęciach więcej życia przeżyły niż niektórzy co ichh złowili graty dla wszystkich ja dziś stuknołem tekiego koło 10 cm na kopyto relaxa 7cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Gratuluję!!Czy to slider 7 czy 10?Piękny prosiaczek - naprawdę robi wrażenie. Polski czy szwedzki?P. Dzięki. Slider 10S EP. Okoń szwedzki, Slider polski Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Efex-gratuluje rekordu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 A to mój okonek z dzisiaj Slider 7 Tak się spieszyłem że zapomniałem go zmierzyć Ale to mój życiowy egzemplarz. Dodam że złowiłem jeszcze jednego o podobnym rozmiarze Sorka za foto ale spieszyłem się jak diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 A to okonek którego złowił Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 No, no @Butch69, piekne cielątko.Gratuluję zyciówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam, Takie okonie na tym lowisku to praktycznie normalka. Problem ze szczuple jakby gdzies wymiotlo bo sie czepialy same pistolety.Chyba nowy wlasciciel lowiska sie nimi ''zaopiekowal'' bo mu biala rybe wyzeraja :D Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Hejka! Ostatnimi czasy okonie z elbląskich kanałów całkiem nieźle współpracują. Wielkością nie porażają, ale za to jest ich sporo Postanowiłem wrzucić kilka fotek ku Waszej uciesze Niezłe rozbójniki z tych okoni <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi