Skocz do zawartości

Okonie 2007

Baloo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 367
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

ładne sztuki, a jak jeszcze sporo no to połowiliście gratulacje.

Co to za wdzianko ? Salmo na czapce, kamizelce, kurtała też salmo ? Da się gdzieś takie coś kupić :D

Możesz opisać troche sprzęt jakiego użyłeś

w jakim miejscu było branie

przy jakim prowadzeniu

:D

Dzieki z góry za odpowiedzi .

ładne sztuki, a jak jeszcze sporo no to połowiliście gratulacje.

Co to za wdzianko ? Salmo na czapce, kamizelce, kurtała też salmo ? Da się gdzieś takie coś kupić :D

Możesz opisać troche sprzęt jakiego użyłeś

w jakim miejscu było branie

przy jakim prowadzeniu

:D

Dzieki z góry za odpowiedzi .

Wdziadko jak to wdzianko. Czapka Salmo, a na kamizelce tylko naszywka...czy da się kupić to nie wiem...ja dostałem w prezencie B) B) B)

Łowiłem zwykłym Team Dragonem, plecionka 8lb i większe twistery na główkach 7-10g; prowadzenie dość agresywne,brania najczęściej z opadu. Tak mniej więcej <_<

Pozdrawiam :mellow:

Tak, miałem tylko te 2 kg przypony z agrafkami paprochowymi, a szczupaki gryzły i cykadki, jeden ok 70cm spadł mi pod samymi nogami, wcześniej jedno ścięcie, dlatego taki przypon. A cykadki naprawdę extra, tylko ja je modyfikuję trochę. Rozmawiałem już ze Sławkiem i podesłałem mu swoje, do skopiowania.

• 1 miesiąc temu...

Witam ! ŁukaszGD gdzie dokładnie złowiłeś te okonie ? Chyba poznaje te miejsca ... Wisła Królewiecka ? Jak tak to w jakich okolicach ? Jeżdże tam czasem i widziałem takie okonie , ale jakoś mi nie brały =( mój największy okoń tam złowiony mierzył zaledwie 26cm ... złowiłem go jakoś w maju na żółtego ripperka Manns'a na główce 2g . A tak poza tym mój największy tegoroczny garbus pochodzi z Wisełki ... 34cm :mellow:

• 1 miesiąc temu...

bardzo ładny, ale to już chyba nowy wątek powinien być? :unsure:

@koledzy, sorki że nie dopisałem jednego: Okoń zeszłoroczny (z lutego 2007) - pamiętam że właśnie w tym okresie styczeń - luty okonie na żerańskim skubały wyśmienicie - czas na powtórkę :D no i nowy wątek będzie Sorki za moją gafę odnośnie wątku Embarassed