wizard Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Konkretne okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 No i dwa na zakończenie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 ładne sztuki, a jak jeszcze sporo no to połowiliście gratulacje. Co to za wdzianko ? Salmo na czapce, kamizelce, kurtała też salmo ? Da się gdzieś takie coś kupić Możesz opisać troche sprzęt jakiego użyłeś w jakim miejscu było branieprzy jakim prowadzeniu Dzieki z góry za odpowiedzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Ładniutkie te garbuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 ładne sztuki, a jak jeszcze sporo no to połowiliście gratulacje. Co to za wdzianko ? Salmo na czapce, kamizelce, kurtała też salmo ? Da się gdzieś takie coś kupić Możesz opisać troche sprzęt jakiego użyłeś w jakim miejscu było branieprzy jakim prowadzeniu Dzieki z góry za odpowiedzi . Wdziadko jak to wdzianko. Czapka Salmo, a na kamizelce tylko naszywka...czy da się kupić to nie wiem...ja dostałem w prezencie Łowiłem zwykłym Team Dragonem, plecionka 8lb i większe twistery na główkach 7-10g; prowadzenie dość agresywne,brania najczęściej z opadu. Tak mniej więcej <_< Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Okonie z kilku dni do tyłu, nie wielkie bo największy 37cm ale kilkanaście sztuk dziennie łowiłem, więc zabawa świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 tomcast widze ze szuszkiewiczówki cholernie ci sie spodobały PS. patent podwojnego karabinczyka to jak mniemam efekt utrudnionego zapiecia malej agrafki w cykadzie...???.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Tak, miałem tylko te 2 kg przypony z agrafkami paprochowymi, a szczupaki gryzły i cykadki, jeden ok 70cm spadł mi pod samymi nogami, wcześniej jedno ścięcie, dlatego taki przypon. A cykadki naprawdę extra, tylko ja je modyfikuję trochę. Rozmawiałem już ze Sławkiem i podesłałem mu swoje, do skopiowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam ! ŁukaszGD gdzie dokładnie złowiłeś te okonie ? Chyba poznaje te miejsca ... Wisła Królewiecka ? Jak tak to w jakich okolicach ? Jeżdże tam czasem i widziałem takie okonie , ale jakoś mi nie brały =( mój największy okoń tam złowiony mierzył zaledwie 26cm ... złowiłem go jakoś w maju na żółtego ripperka Manns'a na główce 2g . A tak poza tym mój największy tegoroczny garbus pochodzi z Wisełki ... 34cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Czas odświeżyć wątek okoniowy i ruszyć na poszukiwanie garbusków Takowe jak na zdjęciu skubią na kanale żerańskim Jak widać, wątek zamarł? A może wszyscy są na rzekach trociowo - pstrągowych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Ładnie ubarwiony ten okoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 To chyba nowy wątek być powinen chyba, że okoń zeszłoroczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 bardzo ładny, ale to już chyba nowy wątek powinien być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 bardzo ładny, ale to już chyba nowy wątek powinien być? @koledzy, sorki że nie dopisałem jednego: Okoń zeszłoroczny (z lutego 2007) - pamiętam że właśnie w tym okresie styczeń - luty okonie na żerańskim skubały wyśmienicie - czas na powtórkę no i nowy wątek będzie Sorki za moją gafę odnośnie wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 spoko. a rybka bardzo ładna Dobry pomysł z tym odświeżaniem bo robi sie mały zastój ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 no może w weekend uda się otworzyć wątek OKONIE 2008 o ile będą ze mną współpracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ja też w sobote wybieram sie na testy woblerków i mam cichą nadzieję że może któregoś ochrzczę jakimś okonkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi