bassy Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Ten okoń miał być mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Okon zostal zlapany na Zalewie Rzoszowskim w maju tego roku na kopyto mannsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 no to może jeszcze ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Temat troszeczke przycichł Ale ja go rozruszam...dzisiaj wywaliłem ładnego okonka 38-39cm na kopyto pare spadów(niestety tango jest troszke za miekkie jak na takie rybki i pare sandaczyków też siadało ale sie spinały... )I prezent po zapadnięciu ciemności poszedłem pod most bez skojarzeń!! za przelewikiem przytrzymałem woblerka mocne przytrzymanie dałem w miske na początku myslałem ze mam jazika(na to sie nastawiałem...) łapie rybke w dłoń patrze na pysk hmmm jakis taki mały patrze na oczy a tu czerwoniutkie oo kurde płoć... hehehe około 26cm do tego złapałem jeszcze 2 szczupaczki po 45cm pare okoni do 28cm i sandaczyka tez na woblerka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Brawo, ładnie połowiłes. Miejscówka jak marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Pięknie,Gratulacje! Ładny okoń! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Widze ze TINY ma wielu Fanów, to naprawde rewelacyjny letni wobek. Pamiętam ze stosowałem go jeszcze gdy występował na pod nazwą Dragona, jakieś 7-8 lat wstecz. Pózniej chyba zniknął by pojawic się w ofercie Salmo razem z fanatickiem i executorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Tak właściwie to kupiłem go przez ciebie!!! (bo byłem pod wrazeniem tych jaziorów)I gdy pierwszy raz wpadł do wody na przelewik zasiorbał go klenik i wtedy odrazu mi sie spodobał...I teraz baaardzo sie ciesze ze go zakupiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Tak właściwie to kupiłem go przez ciebie!!! (bo byłem pod wrazeniem tych jaziorów)I gdy pierwszy raz wpadł do wody na przelewik zasiorbał go klenik i wtedy odrazu mi sie spodobał...I teraz baaardzo sie ciesze ze go zakupiłem... a mnie denerwują plączące się kotwiczki i kruchy ster :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam,mam taki sam problem jak Yeah z tym że mi się plącze wszystko co ma nie więcej niż 4cm. Wiecie jak wyeliminować splątania?? Używać jednej kotwiczki,ale w takim razie którą zdjąć?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam,mam taki sam problem jak Yeah z tym że mi się plącze wszystko co ma nie więcej niż 4cm. Wiecie jak wyeliminować splątania?? Używać jednej kotwiczki,ale w takim razie którą zdjąć?? Pozdrawiam no tak tez sie zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam,mam taki sam problem jak Yeah z tym że mi się plącze wszystko co ma nie więcej niż 4cm. Wiecie jak wyeliminować splątania?? Używać jednej kotwiczki,ale w takim razie którą zdjąć?? Pozdrawiam Może stosować wszystko co ma od 4cm w górę np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 a ten znowu swoje... wpadnie raz na jakis czas, napisze niewiele... ale pozamiata skutecznie... a uzytkownicy to pozniej godzine szczeki na podlodze szukaja... zanderix miej ty litosc.... i wrzucaj wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Hmm,a jakos tak prościej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Wczoraj nad Narwią jeden pasiaczek dał się namówić na odwiedzenie łódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 @Oleix, ładne połowy. Piękny garbi. Brawo Witam,mam taki sam problem jak Yeah z tym że mi się plącze wszystko co ma nie więcej niż 4cm. Wiecie jak wyeliminować splątania?? Używać jednej kotwiczki,ale w takim razie którą zdjąć??Pozdrawiam Tomek, można wymienić dwie kotwiczki na mniejsze lub zdjąć przednią kotwicę i zostawić tylko tylną. Tą tylną można zamienić na nieco większą.Wówczas brak splątań kotwiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 HOT PERCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Czegos tak pieknego dawno nie widziałem. Kapitalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 @zanderix jaka maszyną robisz te fotki gratuluje taki kolorowy perch to niezła frajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Maszynka oczywiście musi być niezła, ale ja zazdroszczę tak wytrwałego modela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 to zdjecie jest wyraznie podkręcone w photoshopie ktoś namietnie się bawił m.in saturacją naprawde fajne zdjęcia okonia zrobił wlóczykij. JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Przy dzisiejszej fotografii nie wiadomo gdzie jest prawda gdzie fałsz. Myślę że większość tych dobrych zdjęć jest rasowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Narwińskie okonki może nie świecą ,ale też są ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Garbusek Narwiański bez tunningu. Tuż z pod grążela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 kościółkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi