Skocz do zawartości

http://www.aero2.pl/

blackabyss

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...

Korzystam z tabletem, szału z prędkością nie ma ale pozwala na spokojną pracę.

W Warszawie, Nadarzynie nie mam problemu z zasięgiem ale już dalej od dużych miast jest,  ostatnio testowałem na trasie Warszawa - Radom to spokojnie działał do Grójca potem straciłem nerwy i wyłączyłem tablet skupiając się na przyjemniejszych sprawach podczas podróży autokarem ;)

Co do kompatybilności z telefonami to ja podjąłem próbę z Samsungiem Ace Duos S-6802 i podczas próby wprowadzenia ustawień Aero poległem.

Mam w parze z ipad'em i raczej kiepsko działa, zważywszy, że mieszkam w Wawie to spodziewałem się czegoś więcej po zasięgu, a tu .... Gdybym miał za to płacić to na pewno bym podziękował, a tak. Jest jako ostateczność gdy np prądu nie ma, a Jerkbait'a trzeba poczytać ;)

Zamontowałem aero2 teściom, bo korzystają z internetu sporadycznie(tzn., z reguły codziennie, ale nie czytują j.pl, więc ogarną co potrzebują i wyłączają kompa ;) ). Dla nich idealna sprawa. Sprawdzenie poczty, allegro, nawet odpalenie YT nie stanowi problemu. Wiadomo, że jakby ktoś się przesiadł ze stałego łącza o dużej prędkości, to się rozczaruje. Ponoć ludzie wykombinowali już jakieś programy odnawiające połączenie, więc i z tym sobie można poradzić. Przy stacjonarnym użytkowaniu(w Bolesławcu i sprawdzałem też w Wałbrzychu i Wrocławiu) problemu z zasięgiem nie ma. Za 30pln+około stówki za modem net do końca 2016r, zwłaszcza, jeśli nie spędza całego dnia przed kompem to naprawdę super sprawa. A jak ktoś dużo surfuje, pobiera itd, to wiadomo, że nie potraktuje tego, jako główne źródło neta. Przecież nie ma nic za darmo... ;)

Pozdrówka

Kamil

Edytowane przez Kamil Z.