blackabyss Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ilu z Was korzysta bezplatnie z internetu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart74 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Wyrobiłem / odebrałem kartę ale jeszcze nie skorzystałem.Muszę jakiś aparat tel. kompatybilny nabyć.Co byście polecali do AERO2 ?Jakie są wasze doświadczenia z przesyłem (przeglądanie netu - forum Jerkbait'a / nawigacja , odczytanie skrzynki 2) i zasięgiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Korzystam z tabletem, szału z prędkością nie ma ale pozwala na spokojną pracę.W Warszawie, Nadarzynie nie mam problemu z zasięgiem ale już dalej od dużych miast jest, ostatnio testowałem na trasie Warszawa - Radom to spokojnie działał do Grójca potem straciłem nerwy i wyłączyłem tablet skupiając się na przyjemniejszych sprawach podczas podróży autokarem Co do kompatybilności z telefonami to ja podjąłem próbę z Samsungiem Ace Duos S-6802 i podczas próby wprowadzenia ustawień Aero poległem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Brat posiada, ale głowy nie urywa Prędkość średnia i co godzinkę się rozłącza ( z reguły wtedy kiedy najbardziej jest potrzebny) Plus to bez wątpienia jego niska cena. Do pracy i "lekkiej" zabawy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Mam w parze z ipad'em i raczej kiepsko działa, zważywszy, że mieszkam w Wawie to spodziewałem się czegoś więcej po zasięgu, a tu .... Gdybym miał za to płacić to na pewno bym podziękował, a tak. Jest jako ostateczność gdy np prądu nie ma, a Jerkbait'a trzeba poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Posiadam z tabletką Samsung Galaxy , jak koledzy napisali szału nie ma i być nie może , do przegladania netu i spokojnej pracy wystarczyfilmu raczej na nim nie obejrzysz ale do maila posta itp. spokojnie daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Panowie jeśli pamięć mnie nie myli, to dostęp do tego neta jest ograniczona jakąś datą. Bo jak coś jest za darmo to jest do ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Ta jak na razie do końca 2016r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Zamontowałem aero2 teściom, bo korzystają z internetu sporadycznie(tzn., z reguły codziennie, ale nie czytują j.pl, więc ogarną co potrzebują i wyłączają kompa ). Dla nich idealna sprawa. Sprawdzenie poczty, allegro, nawet odpalenie YT nie stanowi problemu. Wiadomo, że jakby ktoś się przesiadł ze stałego łącza o dużej prędkości, to się rozczaruje. Ponoć ludzie wykombinowali już jakieś programy odnawiające połączenie, więc i z tym sobie można poradzić. Przy stacjonarnym użytkowaniu(w Bolesławcu i sprawdzałem też w Wałbrzychu i Wrocławiu) problemu z zasięgiem nie ma. Za 30pln+około stówki za modem net do końca 2016r, zwłaszcza, jeśli nie spędza całego dnia przed kompem to naprawdę super sprawa. A jak ktoś dużo surfuje, pobiera itd, to wiadomo, że nie potraktuje tego, jako główne źródło neta. Przecież nie ma nic za darmo... PozdrówkaKamil Edytowane 9 Lipca 2013 przez Kamil Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi