stoner Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Panowie , będąc ostatnio w sklepie,pomacałem tego kijka i tak mi się spodobał że go kupiłem.Kijek ma służyć jako zapas. Może nawet posłuży młodemu spiningiście ,który od tego sezonu ma zamiar chodzić ze mną krok w krok i pobierac nauke.Ma ktoś może ten kijek? Jak on się sprawuje i czy jesteście z niego zadowoleni? Edytowane 6 Stycznia 2013 przez stoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Oceniam ze kijek wart będzie tego co kosztował (cena 120zł). Nie każdego stać aby każda wędkę zamawiać z pracowniach lub sięgać po te najwyższe modele gdzie jest to wydatek ponad rzędu od 600zł w górę. Od kilku lat spininguję wędkami Kongera mam ich klika, używam tylko i wyłącznie serii Equs i złego słowa o nich nie mogę powiedzieć. Są świetnie wykonane posiadają niesamowity zapas mocy oraz są bardzo czułe. Wędki te nabyłem na rynku wtórnym i płaciłem za nie po 170-200zł.Powracając do zakupionej przez Ciebie wędki podejrzewam, ze w pierwszej kolejności kierowałeś się cena i wyglądem tej wędki. W kategorii budżetowej nie wygląda to źle. Masz nowy sprzęt na gwarancji, który opisywany jest jako bardzo uniwersalne wędzisko, jestem przekonany ze 'Młody' wędrowca będzie zadowolony. Co do jakości materiałów z których została zbudowana ta wędka: przelotki, uchwyt, „korek” sam się Przekonasz po latach za szalu nie będzie.Jeśli ktoś z Was będzie szukał niedrogiego kija do spiningu to na koniec chciał bym przedstawić ewentualnego konkurenta do opisywanej tu wędki. W dziale w którym najważniejsza proporcja jest współczynnik jakości do ceny moim zdaniem godny uwagi jest: Dragon Express Spinn 2,75m 15-40g lub 7-30g kiedy po raz pierwszy seria to pokazała się na rynku zbudziła moje wielkie zdziwienie i zainteresowanie. Wcześniej w tym przedziale cenowy liczyła się dla mnie tylko stara seria millenium. @stoner No to czekamy teraz na wieści znad wody o sukcesach juniora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Dzięki za opinię. Junior musi jeszcze troszkę poczekać, bo na pstrągi to jeszcze go nie zabiorę. Choć zapewne by nie odmówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axepl Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Sam posiadam virago spin 270 -25 W mojej opinjii to super wędka za taką cene , używame jej do połowów szczupaków na płytkich zbiornikach i małych rzekach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi