Siksa Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam. Użytkował ktoś tą wędką, bądź miał ją w rękach? Jaką ma akcje i ugięcie, czy ciężar wyrzutu jest prawidłowo opisany? Będzie się nadawała do jerków między 30-70 gram i dużych gum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Miałem w ręku oba modele do 50g i do 70g Co dziwne i ciekawe te pierwszy wydał mi się szybszy i o mniejszym ugięciu? Rozpatrywałem zakup pod jerki typu i wadze Slider 10 S i F. 70-cio gramowym klockiem w obu przypadkach pierwsze rzuty na pewno robił bym z dużym wyczuciem i "dużą dozą niepewności" Ramki przelotek trochę wysokie, delikatne aby nie powiedzieć tandetne. Ale za tą kasę kijek wart zastanowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi