rapia Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam.Nikt nie chce to ja będę pierwszy. Trocie z otwarcia.Samiec i samiczka. Wędka Anos 15-35g i wobler PG. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 ależ zacna czapka no i fajoskie rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastowany kaban Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Piękne rybki. Gratuluję. Ja po trzech wyjazdach na troć na 0. Wogóle kiepskie wyniki na większości rzek, np. z Radwi nie słyszałem jeszcze o złowionej troci w tym sezonie, mimo że wędkarzy widziałem tam wielu. Z tego co widać na forum, jeżeli chodzi o troć to ludzie nie mają czym się pochwalić. Trochę to niepokojące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 A może nie chcą się chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Sezon rozpoczęty do bani , goniłem 600km na Łebę ,2 dni orki i nawet kontaktu , powrót i jeszcze 4h na Redzie też na 0, tylko kumpel jakąś rybę ok 50cm miał ale spadała.Ogólnie z tego co wiem od znajomych rozpoczęcie na Pomorzu bardzo słabe padła znikoma ilość troci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Proszę mnie żle nie zrozumieć , bardzo ładne rybki ,ale czy przedstawiony na zdjęciu samczyk to był wytarty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nie wiem jak można Cię dobrze zrozumieć, bo samczyk to mógł być co najwyżej po tarle a nie wytarty. A nawet jak nie był to co z tego? Trocie wolno łowić od 1 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 No przecież napisałem, że się nie czepiam , ja tylko zapytałem - czytaj ze zrozumieniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Rapia Rajfel ma racje przed zrobieniem zdjęcia to obowiązkowo powinieneś go wytrzeć z tych liści hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ciężko to sprawdzić bez sekcji zwłok,a mlecz mu nie wypływał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 a tak na serio to wielkie gratulacje taki dublet !!!!!!!!!!!!!!!! toż to wielki mistrz z Ciebie może przyjadę po nauki tylko troszku się boję bo nie wiem czy masz obowiązkowe szczepienia hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Szczepienia kupię na Alledrogo i będzie ok.Zawsze możesz do mnie wpaść i może jakieś ryby się trafią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Proszę mnie żle nie zrozumieć , bardzo ładne rybki ,ale czy przedstawiony na zdjęciu samczyk to był wytarty??Też spotykałem się na początku sezonu z takimi rybami. Koledzy "miejscowi" (ja mam 650 km do Parsęty) powiedzieli iż też mieli takie dylematy. Ja się jednak okazuje - troć jeśli nie jest wytarta, albo nie do końca wytarta to już o tej porze roku nie będzie się dalej tarła. Najczęściej organizm pochłania to. Nie jestem w tej dziedzinie specjalistą więc opieram się w tym przypadku na zdaniu ichtiologów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 piotrek @rapia, pierwsza ryba ewidentnie wytargana na siatkę (za twoimi plecami) szkoda, że dziś nie przyfarciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Samce sa wielokrotnego uzytku jak to samce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariuszb Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ja byłem dwa razy i nie mam się czym pochwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Rapia Rajfel ma racje przed zrobieniem zdjęcia to obowiązkowo powinieneś go wytrzeć z tych liści hihihi No właśnie o to chodziło- rapia wielkie gratulacje . ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Na Inie padło dość sporo ryby na rozpoczęcie, 13 sztuk w Goleniowie i okolicach i 17 na odcinku Stargard -Recz.Ja byłem wczoraj na Inie ale tylko jedna ryba była tego dnia no i nie moja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makler Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Relacja z 5 dniowego pobytu nad Parsętą.Miłego czytania. http://salmon.pl/artykuly/doniesienia/sezon-2013-rozpoczety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja byłem 3 razy nad Ina i jestem na 0. Kolega był w środe 02.01 i na odcinku 2 km naliczył 7 szt. złowionych. Niby brały jak wychodziło słońce. Ostatnie kilka dni totalna lipa. Zero ryby... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 norma... poczatek super pozniej... rownia pochyla... coraz gorzej i lowia tylko tacy co maja rzeke pod domem - jak np dzerwys 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Nasza wyprawa nad Łebę i Słupię zakończyła się na tarczy. 4os, 4 dni na Łebie i 1 dzień na Słupi od świtu do zmierzchu, 0 kontaktu z rybą. ps. Przepraszam pomyłka, 1 lipień na obrotówkę Edytowane 8 Stycznia 2013 przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja w chwili obecnej (praca) mam do Iny może ze 100 m widzę ją z okna, a z domu 3 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 no to też fajnie... ja mialem wybrać się w sobote, ale nastapila zmiana planow i wygral wypad nad rzeczke gdzie są i trocie i pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 I do tego jeszcze pewnie mało ludzi ? Na inie w lubowie w sobote istne oblężenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi