mifek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 no trwaja wlasnie rozmowy z autochtonem zeby zasiegnac jezyka co sie dzieje. ale jak sie nei odezwie to i tak pojedziemy... ale fakt... rzeka malo popularna... piekny lesny odcinek... mnostwo zwalek i wszelkich urozmaicen. glebokosc od 70cm az po dziury ze chlopa razem z ciagnikiem by zakrylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 A założymy się o 5zł, że nie powiesz jaka to rzeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 w sensie ze ty mi dasz 5 pln za to ze ja nie powiem otwarcie na forum co to za rzeczka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 w sensie że powiesz, za 5zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 sproboj szczescia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 A tak ze smutnych wieści na temat rybek.To miałem nieprzyjemność wysłuchać historii jak to panowie rybacy którzy rok w rok przestawiają wejście do Iny w tym roku trafili poza setkami Troci i Łososi jedną mamuśkę o wymiarach 140+.Już pomijając fakt ile przyjemności dała by taka rybka łowcy zanim pękł by zestaw, ale do tego ile taka samica mogła by ikry złożyć Kiedy u nas politycy pojmą że wędkarstwo sportowe jest bardziej dochodowe od rybactwa ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na trotki trzeba mieć czasu,i byc często,ja nie bywam często i ostatnio też słabo wypadłe,na \drwęcę też z doskoku wpadłem,ludzi mnóstwo,ale nikt nic nie łowi,pewnie przez ta moja rejestrację tacy nierozmowni w niedzielę padał snieg +1 stopni.ladnie ale bez ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Czas to podstawa,ja tylko raz przy okazji wakacji nad morzem odwiedziłem rzekę Słupie,łapałem cały dzień,ale kiszka mimo dobrze dobranego sprzętu,przeczytania kilku porad.Woda z klimatem z opowieści miejscowego wynika,że swoje trzeba wychodzić by trafić i poczuć emocje,ale jak siądzie to bracie trzymaj mocno kij .Niektórzy przyjezdzają pierwszy raz i łapią życiową,takie jest wędkarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja już doszedłem do siebie i zaczynam od jutra regularnie stawiać się nad rzeką ,zobaczymy co tam pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stubek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Czesc, My z kolegą (fotka) bylismy dziś nad wierzycą. Kolega dał popis swoim umiejętnością albo miał szczęście i po 4 rzucie wycisnął piękną 60-tkę. po za tym nikt inny nie miał tyle szczęścia mimo, że było nas tam kilkunastu. Kilka dni temu znajomi byli na Redzie, również kolega wyłowił tam trotke 43 cm. Na załączonej fotce uszczęśliwiony kolega, który nie powiedział ostatniego słowa w tym sezonie Pozdrawiamy serdecznie Edytowane 12 Stycznia 2013 przez stubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Wierzycowa Ładna trocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ładna ryba z faje rzeczki GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Gratulacje dla łowców troci !4 stycznia skusiłem się na wyjazd nad Regę w okolice Włodarki. Rega juz nie ta, jak kilka lat temu. Bardzo słaby nurt, sprawia wrażenie jakby to nie była rzeka, w której mogą być trocie.Cały dzień, ani widu ani słuchu meldunków o pojamniu troci.Miałem na kiju rybę ..... ale jak zwykle, po spie.......niu brania czeka mnie 3 lata postu. Już chciałem łamać kij, ale czekam na pojawienie się sreberek.Mifek, a może zostało nam morze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Czesc, My z kolegą (fotka) bylismy dziś nad wierzycą. Kolega dał popis swoim umiejętnością albo miał szczęście i po 4 rzucie wycisnął piękną 60-tkę. po za tym nikt inny nie miał tyle szczęścia mimo, że było nas tam kilkunastu. Kilka dni temu byliśmy na Redzie, również kolega wyłowił trotke 43 cm. Na załączonej fotce uszczęśliwiony kolega, który nie powiedział ostatniego słowa w tym sezonie Pozdrawiamy serdecznie Rafał przekaż słowa uznania Sławkowi- to sczeszcie o którym piszesz to nie bierze się z niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stubek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Rafał przekaż słowa uznania Sławkowi- to sczeszcie o którym piszesz to nie bierze się z niczego Dzięki, przekaże;) To szczęście to sobie wydreptał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam po długie nieobecności ,watek mizernie się toczy coś dołożymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Milusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 fajny samczur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Wobi, wrzucaj swoją ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Wobi, wrzucaj swoją !Mówisz,masz: Białka Tatrzańska 9.11.1347r,przynęta ikra ososia malowana na różowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam po długie nieobecności ,watek mizernie się toczy coś dołożymy No faktycznie po długiej nieobecności,a rybka śliczna.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasmar Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Mówisz,masz: Białka Tatrzańska 9.11.1347r,przynęta ikra ososia malowana na różowo... trota.jpgWOBI dzisiaj wysłałem Ci zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 @wasmar , @wobi dajcie jakieś sprawozdanie z nad rzeki - prawie przez cały tydzień was "mijałem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makler Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Piękny zimowy dzień nad Parsętą w okolicach Wrzosowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Marcin dzięki za foty. @Makler super foto relacja z klimatem,w styczniu 2003 łowiłem tam swoje pierwsze trocie ... łza się w oku kręci,już z 8 lat tam nie byłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi